cervandes Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Na jakiej podstawie wymyślacie te głupoty o prądożernym wyświetlaczu oled? mp3 z akumulatorkami po 100mAh potrafią kilkadziesiąt godzin z oledem pracować i grać, dekodować mp3 a tutaj informacja prezentowana na maleńkim wyświetlaczu miałaby wpływać na czas pracy urządzenia? Ja rozumiem, że można się czepiać o to, że coś po oczach świeci, ale że prąd zużywa? No bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Women Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Oglądałem filmiki o tych lampach i powiem Wam że moc mają potężną. Trzeba by było napisać może do sprzedawcy? Kurde sam nie wiem ale mnie się podobają. Chyba w Polsce nie są osiągalne bo widzę Wasze reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Z Gdańska jesteś, ustaw się na oględziny moich światełek to nie będziesz o jakichś zabawkach po 600lm myślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek_K Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Z Gdańska jesteś, ustaw się na oględziny moich światełek to nie będziesz o jakichś zabawkach po 600lm myślał.A czym świecisz? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 @Women W obecnych czasach 600lm to już jest tzw. czarne światło. Niestety konkurencja daje więcej, dłużej i taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Daje, czy pisze, że daje? Nie ma co wierzyć we wszystko co "na pudełku". Mierzone? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4rcyh Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 (edytowane) hej, czy ktoś na forum ma doświadczenia z FENIX BC30R ? czy jest warta tej ceny? czy coś w zamian w budżecie ok 500? głównie las i inne kneje szosa sporadycznie głównie dojazd. pasuje mi to że ładuje się ją po usb i jedna lampka, nie chcę kombinować zależy mi na jakości i wygodzie użytkowania, trasy na ok 2,5 - 3 godziny max, dzięki za info Edytowane 9 Października 2016 przez m4rcyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Za taką kasę można kupić dobry mocny power bank i jasne reflektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 czy ktoś na forum ma doświadczenia z FENIX BC30R ? Tak ma Mam tą latarkę i malutkie coś niecoś o niej jest tutaj. http://www.forumrowerowe.org/topic/209449-latarka-gdzie-najlepiej-kupic-zestaw-convoy2/page-2 Resztę co będziesz chciał wiedzieć, dopytaj albo w tamtym temacie, albo poprzez |PW z tym że odpowiedzieć będę mógł dopiero pojutrze albo dzisiaj po 19:00 Jak nie musisz kupować w ciągu tych 2 dwóch dni to poczekaj na resztę informacji. Jedno jest pewne to co tam napisane, że ten Fenix zjada sporo "światełek" na dzień dobry. jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 A czym świecisz? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Dwa S2, 3,04A, jeden ref, drugi 15x90*. 4c, sinkpad i komplet modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek_K Napisano 10 Października 2016 Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Dwa S2, 3,04A, jeden ref, drugi 15x90*. 4c, sinkpad i komplet modów.Ja mam S2+ 4C 2.8A 20x60 od Dariusza ze światełek i S2+ bez żadnych modów. Zestaw też fajnie świeci Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4rcyh Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 co za czasy, kilka aukcji na allegro z Fenixem BC30R i nigdzie nie dostępny, czas oczekiwania ok 2 tyg. przy okazji, może ktoś skorzysta: https://www.bikelightdatabase.com/beamshots/#left%5Bmode%5D=96&left%5Blight%5D=bc30r&right%5Bmode%5D=20&right%5Blight%5D=creeq5genericlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Women Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 to jest nic w porównaniu z TYM GIGANTEM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Gigantem? Moja latarka z Aliexpress za 100zł jest sporo mocniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Women Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 padlina - made in china XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 (edytowane) Niestety duże,ciężkie,a cena to śmiech na sali,osobiście zbytnio bym się nie napalał (mowa o bc30). Edytowane 14 Października 2016 przez Quell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Women Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 ciężkie - porządne LED - mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 ciężkie - porządne LED - mocne To wiele mi wyjaśniło i uświadomiło,nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 to jest nic w porównaniu z TYM GIGANTEM !!! hehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Szału ni ma Duże, brzydkie i słabo świecące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Women Napisano 14 Października 2016 Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Jutro Wam pokaże. Zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4rcyh Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Niestety duże,ciężkie,a cena to śmiech na sali,osobiście zbytnio bym się nie napalał (mowa o bc30). Ok, to może coś zaproponujesz? Chętnie skorzystam z porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Niestety duże,ciężkie,a cena to śmiech na sali,osobiście zbytnio bym się nie napalał (mowa o bc30). Zacznę od tego że cena to sprawa indywidualna - każdemu według jego kieszeni. Tak jak ktoś już tutaj napisał ze duża i ciężka to nie jest jej wada. Wpierw trzeba to zobaczyć na żywo zanim się skrytykuje, bo ten Fenix którego ja ma czyli BT30R to zjada bez mrugnięcia okiem te cale Convoy, Bocialarki,itp. modyfikowane światełka, już wklejałem tutaj link ale wkleję jeszcze raz. http://www.forumrowerowe.org/topic/209449-latarka-gdzie-najlepiej-kupic-zestaw-convoy2/page-2 jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 to jest nic w porównaniu z TYM GIGANTEM !!! Ze się wyrażę dosadnie. Dupy nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Te posty ze brzydkie i słabo świeci to raczej się tyczyły tego "potwora" z filmu a nie Fenixa. Fenix to kawał porządnej firmowej lampki. Cena spora ale tu płaci się za solidność marki i wykonanie. W niższej cenie można kupić mocniejsze lampy 2 i 3 ledowe ale wykonanie już nie będzie na takim poziomie jak Fenix. Ten "Potwór" z linku to szału nie robi. Taki chiński ratlerek a nie potworek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi