note Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam Też się pochwale moją bestią Rower nabyłem 3 lata temu w opłakanym stanie, teraz prezentuje się o tak : Rama: Merida Kalahari Amortyzator: RST Gilla Przerzutka tylna: SRAM 5.0 Przerzutka przednia: Shimano Alivio Korba: Truvativ x-flow Pedały: jakies platformy Manetki: SRAM 3.0 Klamki: tektro Hamulce: Shimano Deore Piasty: Deore/joitech Mostek: Friko Kierownica: zoom Siodełko: SAN MARCO Galerie allegro za darmo Co powiecie ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkryniu98 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nieco mniej opłakany stan ;> Pokaz z przed 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Heh, też chciałbym się dowiedzieć jak wyglądał te 3 lata temu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
note Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Sugerujecie, ze rower nadal nie jest w najlepszym stanie ? Ma już swoje latka i jak nówka wyglądać nie będzie ale jeszcze dużo kilometrów na nim zrobię Nie uwieczniłem na fotce stanu po zakupie -Rama była krzywa przy haku (rozwaliłem nowe x7) -Piasta z tylu pęknięta -Brak klamek i przedniego kola -linki, pancerze trochę serca i smaru i działa jak marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
note
Witam
Też się pochwale moją bestią
Rower nabyłem 3 lata temu w opłakanym stanie, teraz prezentuje się o tak :
Rama: Merida Kalahari
Amortyzator: RST Gilla
Przerzutka tylna: SRAM 5.0
Przerzutka przednia: Shimano Alivio
Korba: Truvativ x-flow
Pedały: jakies platformy
Manetki: SRAM 3.0
Klamki: tektro
Hamulce: Shimano Deore
Piasty: Deore/joitech
Mostek: Friko
Kierownica: zoom
Siodełko: SAN MARCO
Galerie allegro za darmo
Co powiecie ? ;>
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.