Młody DG Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Co sądzicie o piaście Reborn Bloodlines na tył??? Warto ją kupować i czy wytrzyma brutalne traktowanie przez jeźdźca ważącego około 90kg na twardym tyle??? Z góry dzieki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Młody DG: zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była niewłaściwie sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 zalezy jaki styl jazdy preferujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Tu masz jakieś opinie http://www.dh-zone.com/sprzetownia/recenzje.php?a=pr&SID=775 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ogór katowanie to katowanie Ta piasta jest chyba całkiem niezła, ale z niższej półki cenowej to chyba novatec i woodman też dobre są. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 na pewno ma strasznei głośny bębenek , wiem bo kumpel ma... A wytrzymałość to nei wiem jezdzi juz jakis czas( street/dirt) ogolnie skoki itd i jakos sie trzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ja bym wziol woodmana a moze novatec ??? a moze grimeca ??? doradzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.