Skocz do zawartości

[Lampka przednia] Polecicie lampkę z regulacją poziomą?

Furuss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poszukuję lampki, która będzie miała regulację kierunku świecenia w poziomie. Na forum widziałem dużo dobrych opinni o lampkach Cateye, ale nigdzie nie ma niczego o kierunku świecenia :( Mogli by mili Koledzy podpowiedzieć jakiś model? Cena do 200zł.

Napisano

Witam, poszukuję lampki, która będzie miała regulację kierunku świecenia w poziomie. Na forum widziałem dużo dobrych opinni o lampkach Cateye, ale nigdzie nie ma niczego o kierunku świecenia :( Mogli by mili Koledzy podpowiedzieć jakiś model? Cena do 200zł.

tak z Ciekawości po co Ci takie "wyspecjalizowane" światełko:P?

Napisano

to potrzeba jej po prostu szerszej wiązki, jak patrze na Screama to... (nie mialem, widzialem jedynie fotki w tescie: http://www.light-test.info/index.php?option=com_content&view=article&id=108%3Amactronic-scream-bpm170l&catid=34%3Arowerowe&Itemid=55&lang=pl które robione są zapewne na ustawieniach takich jak wszystkie) nie mam zielonego pojęcia jak miałbym z tym jechac wiec się jej nie dziwie :D

wg mnie jeśli chce coś szerokiego, to kup jej coś latarkowego,bo do 200zł nie ma lampek rowerowych które świecą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...