Furuss Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam, poszukuję lampki, która będzie miała regulację kierunku świecenia w poziomie. Na forum widziałem dużo dobrych opinni o lampkach Cateye, ale nigdzie nie ma niczego o kierunku świecenia Mogli by mili Koledzy podpowiedzieć jakiś model? Cena do 200zł.
PoleK Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam, poszukuję lampki, która będzie miała regulację kierunku świecenia w poziomie. Na forum widziałem dużo dobrych opinni o lampkach Cateye, ale nigdzie nie ma niczego o kierunku świecenia Mogli by mili Koledzy podpowiedzieć jakiś model? Cena do 200zł. tak z Ciekawości po co Ci takie "wyspecjalizowane" światełko:P?
Furuss Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Napisano 27 Sierpnia 2012 Dziewczyna potrzebuje. Ja używam Screama, ale Ona twierdzi, że jej nie świeci prosto na drogę tylko lekko z boku
PoleK Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 to potrzeba jej po prostu szerszej wiązki, jak patrze na Screama to... (nie mialem, widzialem jedynie fotki w tescie: http://www.light-test.info/index.php?option=com_content&view=article&id=108%3Amactronic-scream-bpm170l&catid=34%3Arowerowe&Itemid=55&lang=pl które robione są zapewne na ustawieniach takich jak wszystkie) nie mam zielonego pojęcia jak miałbym z tym jechac wiec się jej nie dziwie wg mnie jeśli chce coś szerokiego, to kup jej coś latarkowego,bo do 200zł nie ma lampek rowerowych które świecą...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.