Skocz do zawartości

[kierownica] problem z zakreceniem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich i porosze o pomoc. Pewnie niektorym problem wyda sie banalny ale dla mnie przynajmniej nie jest.. Mianowcie odkrecilem srube mocujaca kierownice i teraz nie moge jej zporotem zakrecic..!! wyglada na to ze nie ma jej do czego teraz wkrecic !! nie iwem jak to jest mozliwe ale sruba wchodzi cala i nie wkreca sie wogole. Czy wiektos co sie stalo?! bo ja zglupialem i nie mam pojecia cos sie moglo stac, nie zrobilem nic oprocz odkrecenia jej.. z gory dzieki wszystkim za pomoc

post-158346-0-06503800-1346061373_thumb.jpg

post-158346-0-32785900-1346061374_thumb.jpg

post-158346-0-62493400-1346061374_thumb.jpg

Napisano

klin ci się schował w rurze sterowej i dlatego nie ma w co się wkręcić ta śruba. Przechył rower do góry kołami i powinien wypaść lub spróbuj go wyjąć np. jakimś drutem

##siimon mnie ubiegł :)

Napisano

klin ci się schował w rurze sterowej i dlatego nie ma w co się wkręcić ta śruba. Przechył rower do góry kołami i powinien wypaść lub spróbuj go wyjąć np. jakimś drutem

##siimon mnie ubiegł :)

przechylilem ale nic nie wypadlo.. jak przyswiece latarka w rure tez nic tam nie widze..

Napisano

jeżeli ją zgubiłeś (choć nie wiem jakim cudem) to koszt takiego mostka to kilkanaście zł np. na allegro

czy jest mozliwosc ze ta czesc moze utknac? przechylilem rower, nic nie wypadlo, próbowałem ruszac w tej rurce drutem i tez nic nie pomoglo. a jesli utknelo to czy jak kupie nowa czesc to to bede wstanie ja zainstalowac jesli stary 'klin' tam siedzi?

ps. nie ma opcji zeby to spadlo na ziemie odkrecalem to w domu to bym zauwazyl.

dzieki wszystrkim za odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...