kona6 Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 witam mam prosbe czy moze mi ktos pomoc w wyborze korby mowie tu o accent sonora lub deore Lx (ta hollowtech II) obie sa porownywalen ale zastanawia mnie sprawa samej oski nie chodzi mi o cene !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 no wiec przeczytaj Zasady Pisania Nowych Tematów, brak [] w nazwie tematu 1 post wiec wypadałoby sie przywitac w powitalni. a co do korby, to raczej lepiej bedzie LX kupic, bo te Accenty to raczej nie sa sprawdzone, bo tez chyba nikt na forum nie ma takiej korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spider2000 Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Czy chodzi o LX 2006? Jeżeli tak to także chętnie posłucham opinii o tej korbie . edit Eh nie doczytałem tematu, że chodzi o LX 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 no wiec przeczytaj Zasady Pisania Nowych Tematów, brak [] w nazwie tematu 1 post wiec wypadałoby sie przywitac w powitalni. Polecam koledze lekturę tego tematu ze szczególnym uwzględnieniem 2 postu. http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=181288 Ja bym zaproponował LX'a z 2004 roku na octalink. Dużo słyszałem o padających łożyskach w LX'ie 05 i to mnie odstraszyło i wybrałem '04. Po pewnych zmianach w kontrukcji może to być lekka i tania korba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kona6 Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 a może Race Face prodigy XC co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.