lot93 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam,jestem zmuszony wymienić amortyzator w moim rowerze,ponieważ stary jest już zniszczony. Posiadam ramę 19',i tu moje pytanie jaki może być maksymalny skok amortyzaotra przy tej ramie ? I proszę o pomoc w wyborze amortyzatora do około 800zł minimalny skok to 12cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Zależy wszystko od geometrii, podaj chociaż marke i model ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lot93 Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 http://www.kross.pl/pl/2011/mtb-xc/level-a2-disc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Tylko 100mm, ja polecam axona bo za takie pieniądze lepszego amorka nie kupisz. Ja mam axona rld z 2010r ale już ze złotymi lagami i jestem w pełni zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Tylko 100mm, ja polecam axona bo za takie pieniądze lepszego amorka nie kupisz. Ja mam axona rld z 2010r ale już ze złotymi lagami i jestem w pełni zadowolony. jak mowi ze minimalnie 120mm tzn ze chce latac, to na tej ramie sie skonczy zle... a AXON szybko polegnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Nic innego niż Sr suntour w tej cenie nie dostaniesz w przypadku nówki natomiast jeśli rozważasz zakup używanego możesz zobaczyć bombera,rebe ewentualnie recona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Epicon jest okej Wybiera nawet te małe nierówności typu wystająca kostka na 1,5cm, kosztuje 6 stówek. Warto, będziesz zadowolony. Regulacja tłumienia powrotu ładnie pracuje, amor ogólnie jest czuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.