Skocz do zawartości

[Radzionków, Świerklaniec, Tarnowskie Góry]

Oman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Od niedawna jestem posiadaczem roweru szosowego i chętnie pojeździłbym czasem z chętnymi osobami po okolicy.

Jutro mam zamiar wybrać się nad Zieloną - trasą przez Żyglin i Miotek około godziny 14 - 15. Ktoś chętny?

Mój wyjazd aktualny tylko w przypadku "ładnej" pogody tj. bezdeszczowej.

Pozdro !

Napisano

I jak wypad na Zieloną, pojechaliście? Ja jechałem w tamtym kierunku (Miasteczko Śląskie), ale trochę później.

Niestety nie, ale co się odwlecze.. ;-)

Napisano

Witam.

Mam rower trekingowo-turystyczny i 40 - stkę na karku. Czy jest ktos chętny na spokojne wycieczki w rejonie Tarnowskich ? Dystans 20-40 km.

Napisano

Witam.

Mam rower trekingowo-turystyczny i 40 - stkę na karku. Czy jest ktos chętny na spokojne wycieczki w rejonie Tarnowskich ? Dystans 20-40 km.

Ja jeżdżę na szosówce więc w moim przypadku żaden teren nie wchodzi w grę.

Napisano

Witam.

Cześć, ja niestety odpadam - mam trochę za daleko, ale pozwoliłem sobie wrzucić Twoją inforację na Pasjonauci na Śląsku.

Może ktoś się znajdzie :)

W ogóle to niedługo wystartuje serwis poświęcony organizacji spotkań ludzi z pasją - m.in. żeby było łatwiej organizować wspólne wycieczki rowerowe.

Pozdrawiam!

Kamil

Napisano

Cześć, ja niestety odpadam - mam trochę za daleko, ale pozwoliłem sobie wrzucić Twoją inforację na Pasjonauci na Śląsku.

Może ktoś się znajdzie :)

W ogóle to niedługo wystartuje serwispoświęcony organizacji spotkań ludzi z pasją - m.in. żeby było łatwiej organizować wspólne wycieczki rowerowe.

Pozdrawiam!

Kamil

Ok. Dzięki Kamil.

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...