Oman Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Cześć, Od niedawna jestem posiadaczem roweru szosowego i chętnie pojeździłbym czasem z chętnymi osobami po okolicy. Jutro mam zamiar wybrać się nad Zieloną - trasą przez Żyglin i Miotek około godziny 14 - 15. Ktoś chętny? Mój wyjazd aktualny tylko w przypadku "ładnej" pogody tj. bezdeszczowej. Pozdro !
Moloch89 Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja na 70% jestem chętny, jutro będę wiedział dokładnie.
keicop Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 I jak wypad na Zieloną, pojechaliście? Ja jechałem w tamtym kierunku (Miasteczko Śląskie), ale trochę później.
Oman Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Napisano 26 Sierpnia 2012 I jak wypad na Zieloną, pojechaliście? Ja jechałem w tamtym kierunku (Miasteczko Śląskie), ale trochę później. Niestety nie, ale co się odwlecze.. ;-)
takoto Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam pogoda się polepsza więc dzis po obiadku mozna ruszać w trase jesli ktoś chętny zapraszam
Oman Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Napisano 31 Sierpnia 2012 Ktoś chętny na przejażdżkę w niedzielę ?
Olin Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Witam. Mam rower trekingowo-turystyczny i 40 - stkę na karku. Czy jest ktos chętny na spokojne wycieczki w rejonie Tarnowskich ? Dystans 20-40 km.
Oman Napisano 7 Września 2012 Autor Napisano 7 Września 2012 Witam. Mam rower trekingowo-turystyczny i 40 - stkę na karku. Czy jest ktos chętny na spokojne wycieczki w rejonie Tarnowskich ? Dystans 20-40 km. Ja jeżdżę na szosówce więc w moim przypadku żaden teren nie wchodzi w grę.
Kamil85 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Witam. Mam rower trekingowo-turystyczny i 40 - stkę na karku. Czy jest ktos chętny na spokojne wycieczki w rejonie Tarnowskich ? Dystans 20-40 km. Cześć, ja niestety odpadam - mam trochę za daleko, ale pozwoliłem sobie wrzucić Twoją inforację na Pasjonauci na Śląsku. Może ktoś się znajdzie W ogóle to niedługo wystartuje serwis poświęcony organizacji spotkań ludzi z pasją - m.in. żeby było łatwiej organizować wspólne wycieczki rowerowe. Pozdrawiam! Kamil
Olin Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Cześć, ja niestety odpadam - mam trochę za daleko, ale pozwoliłem sobie wrzucić Twoją inforację na Pasjonauci na Śląsku. Może ktoś się znajdzie W ogóle to niedługo wystartuje serwispoświęcony organizacji spotkań ludzi z pasją - m.in. żeby było łatwiej organizować wspólne wycieczki rowerowe. Pozdrawiam! Kamil Ok. Dzięki Kamil. Pozdrawiam.
Kamil85 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Ok. Dzięki Kamil. Pozdrawiam. Z tego wszystkiego zapomniałem podać odnośnika Pasjonauci na Śląsku Pozdrawiam!
szola Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Ktoś chetny na wypad dzisiaj jakieś chechło,dsd?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.