Madison Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam serdecznie, piszę ponieważ mam do was - forumowiczów ogromną prośbę. Czy ktoś z Krakowa bądź okolic byłby w stanie pożyczyć mi buty MTB obojętnie jakie lecz najlepiej Shimano (ich rozmiarówkę znam - 43-44) W Sobotę 1 września chciałbym wystartować w Bike Maratonie w Myślenicach lecz nici z butów SH XC50 ponieważ okazało się, że Centrum Rowerowe dopiero mi je może sprowadzić. Bardzo bym chciał kupić te buty ale muszę czekać więc byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby ktoś pożyczył mi buty w rozmiarze 43 lub 44. Dosłownie na 1 dzień - sobotę, w niedzielę/poniedziałek bym je oddał w stanie dokładnie identycznym. Ewentualnie za pożyczenie mogę zapłacić jakimś drobnym banknotem. Swoich butów jeszcze nie posiadam ponieważ dopiero dziś przyszedł mi rower canyon al. 7.0 kontakt PW lub tel. 880 002 924 pozdrawiam P.S - nie dałem gołszenia do "kupię" bo mało kto tam looka, a w to ogłoszenia podchodzi pod moje przeżycia i przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie chciałem usuwać, więc przeniosłem. Tu chyba bardziej pasuje, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madison Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.