mariusz231 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Piątek i sobota na discovery http://eurosport.onet.pl/kolarstwo/wywiad-z-lanceem-armstrongiem-w-polsce-na-discover,1,5395915,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 czyli cały czas jesteś na etapie myślenia, że Ziemia jest płaska, a Słońce krąży wokół niej (w kosmosie chyba nie byłeś, żeby się przekonać "na własne oczy", że jest inaczej) Ty zapewne byłeś i wiesz co jest i jak to wygląda bo wg twojego toku myślenia jest tylko jedna prawda którą ty wyznajesz żal mi takich ludzi,co do Breivika to pewnie w oczach niektórych jest bohaterem dla mnie to seryjny morderca i terrorysta ale wg twojej prawdy kto wie kim może być,a takie porównania człowieka który brał lub nie doping do masowego mordercy to masz lekki przerost formy nad treścią myślową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ty zapewne byłeś i wiesz co jest i jak to wygląda bo wg twojego toku myślenia jest tylko jedna prawda którą ty wyznajesz żal mi takich ludzi Ja tylko uważam, że jeżeli ktoś jest w opozycji do instytucji (lub osób ), które posiadają ogólnoświatowy autorytet w sprawach, którymi się zajmują oraz głos wszystkich tych instytucji (osób ) w danym temacie jest w miarę jednogłośny to powinien swoje zdanie zachować dla siebie, a jeżeli go upublicznia to przynajmniej podać jakieś rozsądne argumenty. W przeciwnym razie możemy zanegować cały ład społeczny, a zamiast konstruktywnych dyskusji robi się pyskówka. W ten sposób w każdym temacie poruszanym w Polsce mamy blisko 40 mln. ekspertów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie widziałem,nie złapałem,nie wypowiadam się dziwi mnie że po tylu latach wyciągane są badania na obecność szajsu w organizmie i człowieka wykańcza się i zaszczuwa ktoś miał w tym wielki interes i udało się zniszczyć osobę,skoro te wszystkie kontrole antydopingowe są perfekcyjne i stoją na straży czystego sportu to czemu nie dobiorą się do astmatyczek w biegach narciarskich,wierzę tylko w to co widzę na własne oczy a reszta to tylko pomówienia nie mające przełożenia w realnym świecie,samo branie dopingu niczego nam nie da do tego musi dojść intensywny trening aby wypracować odpowiednią wydolność organizmu ale nawet branie nie jest w stanie zagwarantować że osiągniemy oczekiwany efekt a może się nawet wszystko cofnąć do tyłu i nie zyskamy a stracimy Tak czy owak Lance był,jest i będzie mistrzem nawet jak mu odbiorą wszystkie tytuły to i tak zostanie zapamiętany jako wielki przegrany a to nadal jest tytułem Nie złapałeś też za rękę Hitlera, jak wydawał rozkazy mordu, czy to oznacza że negujesz prawdziwość tego co zrobił, bo nie byłeś świadkiem? Nie porównuję czynów tylko metodę podejścia do nich. "Wierzę tylko w to co widzę na własne oczy". Gdybym wierzył w to co ty, to uznałbym na podstawie moich doświadczeń z byłego miejsca zamieszkania że Polska bez wyjątku to syf, bagno, Polacy to wyłącznie złodzieje, bandyci itede. Biedny Jankes nie dostał po dupie za branie, tylko za sterowanie całym procederem - to jest główny powód podjęcia przeciw niemu działań zakończonych odebraniem tytułów. Jak Lens zostanie zapamiętany? Powiem ci jak. To obciach korzystać z jego zdjęć jako reklamy rowerów które sprzedajemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ojjj biedny Armstrog wszyscy się na niego uwzięli... biedactwo... jak on sobie teraz da radę... BZDURA!!! Facet jest oszustem, kłamcą i tyle. Dobrze zrobią jak mu zabiorą wszystkie tytuły, które w nie uczciwej walce "zdobył". Rozumiem, że jak ktoś dokona jakiegoś przestępstwa i wszystko wyjdzie na jaw po dwóch, trzech latach to jest niewinny tak? W tym jakże niesprawiedliwym świecie, czasem sprawiedliwości musi się stać zadość. Facet się przyznał, jak jeszcze ktoś może w to wątpić i mu współczuć? Wake Up !!! Ziejesz chłopie do gościa taką nienawiścią, że aż w oczy szczypie. Zrobił Ci coś osobiście czy o co chodzi?? Czemu nie czepiasz się tak choćby Jana Ullricha z którym toczył pojedynki. Po tych wszystkich epitetach podaj nazwisko choć tego jedynego sprawiedliwego z czołówki. Jesteś w stanie panie mądraliński czy nadal będziesz gościa gnoił. Nigdy Armstronga sympatią nie darzyłem ale też nie jestem w stanie go atakować z taką zajadłością. Nie chcę polecieć ostro ale w niczym jak na razie nie ustępujesz tym którzy psychicznie wykończyli Marco Pantaniego. Za grosz choćby minimum szacunku, k....a co za pokolenie. Jasne nie kupujcie Treka a to co macie zakopcie jak najgłębiej bo jeszcze chwila a pokazanie się na tym sprzęcie to będzie mega obciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Szacunku? hmm... do gościa który jako jeden z wielu przyczynił się do splugawienia, zniszczenie uczciwej rywalizacji w sporcie, maratonach szosowych? Nie chodzi mi o samego Armstronga bo mam go gdzieś, zwłaszcza teraz. Dziwie się tylko ludziom którzy nadal wierzą w jego niewinność... A czepiam się Leanselota dla tego, że akurat o nim rozmawiamy i wkurza mnie gdy ktoś nie potrafi grać uczciwie ale widzę, że niektórym zupełnie to nie przeszkadza... szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie, ale to nie jest nic wartościowego posługiwać się nazwiskiem kogoś, kto siedzi w kupie po szyję. Niektórym to obojętne co robił, inni wezmą to pod uwagę przy wyborze. Rozmawiając z klientem mam stoczyć z nim spór ideologiczny o jego przekonania, jeśli one wpływają na jego wybory? Co najwyżej go rozdrażnię, nic nie zyskam, a szef będzie w plecy dużo kasy, z której ja też jako jego pracownik korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medik Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Znajomy kolarz - legenda, powiedział mi niedawno, że w zawodowym kolarstwie kosuje większość, jak nie wszyscy. Kwiesta tylko kto da się złapać. Są granice wytrzymałości, których bez dopingu nie da się pokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zaraz zostanę nazwany Sprawiedliwym wśród Narodów bo go bronię,bronię go jako człowieka,bo jako człowiek ma Prawo się mylić i popełniać błędy bo to tylko człowiek tak jak każdy z nas popełnia błędy tak i on a jego największy błąd że zorganizował lub uczestniczył w zorganizowaniu tego procederu bo na tamte czasy nie liczył pewnie że preparaty najnowszej generacji zwiększające wydolność płuc i ruchową zostaną wykryte po paru latach i pewnie zapomniał się czym jest postęp technologii i tak to się właśnie stało załatwiła go nauka i technologia,a wracając do tematu dopingu wypowiem się w kwestii środków dopingujących jak wiemy Lance chorował na nowotwór z którym daj mu Panie Boże wygrał walkę,mój tata obecnie choruje na nowotwór prostaty i kości lekarz który go prowadzi w mojej obecności zaproponował mu EPO,moja reakcja była bezcenna,kopara mi opadła o mały włos nie waląc nią o glebę,EPO ma zagwarantowane i zupełnie legalnie może je przyjmować,więc skąd wiemy czy i Lance nie miał takiej okazji i nie dostał jej darmo,a kiedy poznał smak jej możliwości i prawdopodobnie wykonał test na obecność dopingu nic nie zostało wykryte zaczął na niej jechać,EPO ma wiele odmian od organicznej po czystą chemię,i założę się że na tamte czasy była złotym środkiem dla wielu sportowców w różnych dziedzinach,na chwilę obecną firmy farmaceutyczne dodają znaczniki do swoich produktów aby uniemożliwić ich wykorzystanie w sporcie,ale wiele tego nie robi tworząc nowe odmiany EPO które w chwili obecnej nie są wykrywalne a stanie się to za rok,dwa lub więcej lat,i pamiętajmy o czymś takim jak domniemanie niewinności dopóki winy się nie udowodni nie można nikogo oskarżać a jeżeli sam się przyzna do tego co zrobił wtedy uznam jego winę i w moich oczach straci wszystko na co pracował latami i oddał to co robi nas mężczyznami a boimy się o tym mówić i panowie bez urazy szanujmy się wzajemnie i wolność wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zaraz zostanę nazwany Sprawiedliwym wśród Narodów bo go bronię,bronię go jako człowieka,bo jako człowiek ma Prawo się mylić i popełniać błędy bo to tylko człowiek tak jak każdy z nas popełnia błędy Tylko, że on to robił z premedytacją więc nie nazwał bym tego błędem, a poza tym przecież się przyznał: http://www.rmf24.pl/sport/news-lance-armstrong-przyznal-sie-do-stosowania-dopingu,nId,769696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 I znowu osądzasz przed wydaniem wyroku !! ogarnij się wreszcie bo to jest irytujące gdzie tam masz napisane że się przyznał?? przeczytaj ten tekst ze zrozumieniem człowieku a dopiero wtedy napisz Podczas wywiadu z Oprą Winfrey zdyskwalifikowany dożywotnio za doping kolarz Lance Armstrong przyznał się do stosowania niedozwolonych środków - twierdzą amerykańskie media, opierając się na anonimowych źródłach. Rozmowa, która zostanie wyemitowana w czwartek, trwała ponad dwie i pół godziny. Sam Armstrong pytany przez gazetę "New York Times" nie chciał mówić o jego przebiegu. A mi anonimowe źródła powiedziały że Elvis Presley i jeszcze paru innych znanych talenciaków ukrywa się w kosmosie bo zabrała je obca cywilizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Podczas wywiadu z Oprą Winfrey zdyskwalifikowany dożywotnio za doping kolarz Lance Armstrong przyznał się do stosowania niedozwolonych środków - twierdzą amerykańskie media, opierając się na anonimowych źródłach. Ciekawe czy chociaz raz przeczytałeś to zdanie. Tam nie ma krzty sensu i logiki. Media twierdzą, ża anonimowe żrodła donoszą, żę gość się przyznał do stosowania doppingi w czasie rozmowy z Oprah na oczach całego świata. To jakiś bełkot dezinformacyjny i papla intelektualna dla wielbiceli "Na Wspólnej". Dzizaz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wszystkiego, prawdopodobnie dowiemy się po 17 stycznia kiedy to zostanie wyemitowany wywiad z Oprah Winfrey... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Wszystkiego, prawdopodobnie dowiemy się po 17 stycznia kiedy to zostanie wyemitowany wywiad z Oprah Winfrey... Na jakim kanale i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 http://www.oprah.com/own-oprahs-next-chapter/Lance-Armstrong-on-Oprahs-Next-Chapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 lukaspecrh92 a czy odnalazłeś link który został podany przez inną osobę do tego tekstu a ja go zacytowałem?? nie wkładaj mi w usta czegoś co z nich nie padło Tutaj masz to czego szukasz i mi przyklejasz łatkę http://www.rmf24.pl/sport/news-lance-armstrong-przyznal-sie-do-stosowania-dopingu,nId,769696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zaraz zostanę nazwany Sprawiedliwym wśród Narodów bo go bronię,bronię go jako człowieka,bo jako człowiek ma Prawo się mylić i popełniać błędy bo to tylko człowiek tak jak każdy z nas popełnia błędy tak i on a jego największy błąd że zorganizował lub uczestniczył w zorganizowaniu tego procederu bo na tamte czasy nie liczył pewnie że preparaty najnowszej generacji zwiększające wydolność płuc i ruchową zostaną wykryte po paru latach i pewnie zapomniał się czym jest postęp technologii i tak to się właśnie stało załatwiła go nauka i technologia,a wracając do tematu dopingu wypowiem się w kwestii środków dopingujących jak wiemy Lance chorował na nowotwór z którym daj mu Panie Boże wygrał walkę,mój tata obecnie choruje na nowotwór prostaty i kości lekarz który go prowadzi w mojej obecności zaproponował mu EPO,moja reakcja była bezcenna,kopara mi opadła o mały włos nie waląc nią o glebę,EPO ma zagwarantowane i zupełnie legalnie może je przyjmować,więc skąd wiemy czy i Lance nie miał takiej okazji i nie dostał jej darmo,a kiedy poznał smak jej możliwości i prawdopodobnie wykonał test na obecność dopingu nic nie zostało wykryte zaczął na niej jechać,EPO ma wiele odmian od organicznej po czystą chemię,i założę się że na tamte czasy była złotym środkiem dla wielu sportowców w różnych dziedzinach,na chwilę obecną firmy farmaceutyczne dodają znaczniki do swoich produktów aby uniemożliwić ich wykorzystanie w sporcie,ale wiele tego nie robi tworząc nowe odmiany EPO które w chwili obecnej nie są wykrywalne a stanie się to za rok,dwa lub więcej lat,i pamiętajmy o czymś takim jak domniemanie niewinności dopóki winy się nie udowodni nie można nikogo oskarżać a jeżeli sam się przyzna do tego co zrobił wtedy uznam jego winę i w moich oczach straci wszystko na co pracował latami i oddał to co robi nas mężczyznami a boimy się o tym mówić i panowie bez urazy szanujmy się wzajemnie i wolność wypowiedzi O boszzz, proszę cię, uzasadniaj w dowolny sposób, ale nie pisz że Lens jak każdy człowiek popełnia błędy.... Popełniał je przez wiele lat, śwadomie, na okrągło, co roku, dla tego samego celu Kasa, misiu, kasa. To ona zapewne tak ogłupia że dorosły facet siedzący w tym biznesie bardzo długo popełniał błędy jak dziecko które dotknęło rączką drzwiczek gorącego pieca mimo że mama mówiła że się sparzy. Ps: nikt cię nie nazwie Sprawiedliwym, nazwie cię Misiem Marzycielem. Jedyne dlaczego twoje nastawienie potrafię zrozumieć to zbyt krótki żywot na tym świecie, "wiek niewinności". Mam wielką prośbę - powstrzymaj się do tego 17go i potem napisz coś - sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Użytkownik Reputacja: 10 Neutralna 413 postów Płeć:Mężczyzna Skąd:Warszawa/Radom Imię:Darek Rower Napisano minutę temu lukaspecrh92 a czy odnalazłeś link który został podany przez inną osobę do tego tekstu a ja go zacytowałem?? nie wkładaj mi w usta czegoś co z nich nie padło Wybacz, to niedopatrzenie. Nie podałeś kto rzucil tym cytatem, więc uznałem, że to Ty go zamieściłeś. Nawet do głowy mi w takiej sytuacji nie przyszło aby szukac kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Venom2000, z drugiej strony to dobrze, że są jeszcze na świecie tacy niewinni ludzie jak ty, nie dotknięci złem i brudem tego świata. Tylko proszę, nie zrób sobie jutro po szoł z Lensem krzywdy, świat się nie zawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Heheheh spokojnie Tobo od robienia sobie krzywdy są tzw.EMO o to takie cuś jak to hehehe http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc jak sam sobie krzywdy nie zrobię to nikt mnie nie skrzywdzi bo nie dam sobie napluć na klatę a w ludzi trzeba wierzyć,niewinny nie jestem bo noszę broń na swojej nodze w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Trzymasz sprzęt w nogawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Tobo a ten opis krótki aczkolwiek treściwy wystarczy ci?? 9 mm pistolet maszynowy PM-98 GLAUBERYT jest przeznaczony do uzbrojenia załóg ciężkiego sprzętu bojowego, pododdziałów zwiadu oraz specjalnych grup antyterrorystycznych i policyjnych. Odznacza się małymi wymiarami i małą masą, dzięki czemu jest szybki w użyciu. Wyjątkowo celny i niezawodny w trudnych warunkach eksploatacyjnych służy do walki na krótkich odległościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Sprawdź w regulaminie czy go nie łamiesz. To tym bardziej nie rozumiem skąd u ciebie takie wczesnodziecięce marzycielstwo o niewinności Może odtrutka na brutalną rzeczywistość. Nie zastrzel się jutro, po wywiadzie. Nawet jeśli go nie zobaczysz żeby nie złamać własnego serca to ktoś napisze w tym temacie co powiedział Lens Nieskazitelny, przeczytasz i zonk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To od innej strony. Zwróciliście uwagę jak po kościach rozeszła się sprawa Contadora. Czy nie jest tak, że dzisiaj w modzie jest dowalanie Amerykanom. Gdyby ta sprawa dotyczyła np. kogoś z naszego kontynentu a dajmy na to Belga czy Holendra to mam nieodparte wrażenie jakoby cała ta historia mała całkiem inny finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.