chlorek Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja akurat nie używam, choć pewnie w niektórych sytuacjach by się przydał. A tak? Trzeba krzyknąć "uwaga!" Ja tez nie uzywam, a czasami mi sie cisna na usta bardziej niecenzuralne okrzyki niz uwaga... Co do licznika, to tez jestem tradycjonalista. Na kierownicy po prawe stronie, zeby latwiej bylo go oblugiwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja mam na kierze, po prawej stronie, zaraz przy mocowaniu mostka do kiery. Chwale sobie taki montaż, wygodne to i intuicyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 U mnie licznik jest na lewo od motaka, a lampka po prawej. Chciałem żeby licznik był po lewej żeby tak samo jak w samochodzie było :> A na poważnie, to wolę prawą ręką mocno trzymać kierownicę i lewą coś przy liczniku zmieniać w czasie jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.