Oski88 Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam, kolo jest krzywe, a dokladniej jest po jednej stronie ramy blizej a po drugiej dalej. Kolo zdejmowwalem podczas wymiany tylnej opony. Po zalozeniu wlasnie mam taki problem, ze kolo jest krzywe i do tego mam lekkie luzy oraz klocki ocieraja bardzo mocno o tarcze. Wiem, ze po zdjeciu kolo nalezy wyregulowac hamulce. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam PS moje hamulce to Tektro novela
Oski88 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam, kolo jest krzywe, a dokladniej jest po jednej stronie ramy blizej a po drugiej dalej. Kolo zdejmowwalem podczas wymiany tylnej opony. Po zalozeniu wlasnie mam taki problem, ze kolo jest krzywe i do tego mam lekkie luzy oraz klocki ocieraja bardzo mocno o tarcze. Wiem, ze po zdjeciu kolo nalezy wyregulowac hamulce. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam PS moje hamulce to Tektro novela Problem rozwiazany, Byla luzna sruba przy piascie. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.