phill86 Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam, Jak w temacie: zmieniam opony w moim levelu a4. Na rancie jest jedynie kierunek rotacji bez wyszczególnienia front/rear. Zmieniamy w stosunku do przodu jak gdzieś wyczytałem (moje Schwalbe Smart Sam miały inny kierunek f/r) czy nie ruszać? Proszę o pomoc w trybie pilnym bo na podłodze leży już "goła" obręcz! Pozdrawiam i z góry dzięki za pmoc.
razorjack Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 jeśli nie ma rozróżnienia przód/tył, to załóż zgodnie ze strzałką. jest wiele opon (np. Schwalbe), które zakłada sie odwrotnie na przód i tył, ale jest to na nich wyszczególnione, jeśli nie ma na Twojej, to załóż zgodnie ze strzałką. w sumie to nie ważne jak założysz, gleby i tak będziesz zaliczał, bo tam bieżnika w ogóle nie ma
phill86 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Napisano 24 Sierpnia 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. w sumie to nie ważne jak założysz, gleby i tak będziesz zaliczał, bo tam bieżnika w ogóle nie ma Mam nadzieję, że nie będzie źle. Jeżdzę głównie po ścieżkach rowerowych, asfalcie i po ubitych traktach. Jak mi się zdarzy zjechać do lasu to też bez szaleństw, zatem semislick powinien działać... Pozdro600
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.