Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Muszę wymienić opony w moim bardzo starym rowerze bo stare już prawie się rozpadają. Jeżdżę głównie po twardych nawierzchniach, polne drogi, szutry itp więc nie potrzebuję aż tak bardzo agresywnego bieżnika więc opona typu semi slick powinna dać rade bo moje obecne opony są prawie łyse i w tym terenie co jeżdżę można powiedzieć, że dają rade jeszcze. Moje typy to: Kenda Kobra kevlar AUTHOR Rolling Stone kevlar Geax Mezcal 1.9 może jeszcze Geax Argo Które opony wybrać? może inne propozycje? Budżet to do 60zł za oponę
ProCombat Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 W tych warunkach poradzą sobie Continentale MountainKing , cena nie jest wygórowana , a opony super .
Gość Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Opony AUTHOR Rolling Stone kevlar mnie zachęcają bo ważą katalogowo 510g i w sklepie gdzie znalazłem korbę którą chcę kupić kosztują tylko 47zł
kolopl Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Na twoim miejscu wziąłbym kendy. W tych warunkach poradzą sobie Continentale MountainKing , cena nie jest wygórowana , a opony super . Highrollery też dały by radę.
GhOsTwrc Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Jezeli autorowi tematu chodzi semi slick to mezcal.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.