Skocz do zawartości

[maraton] Mazovia MTB Marathon Skarżysko-Kamienna 26.08.12

axium0121

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Troche za pozno sie zorientowalem o maratonie. Chcialbym wystartowac na dystansie FIT jako Junior czyli za 50zl. Nie wiem czy moge w tak krotkim czasie zrobic wszystkie rzeczy..;/ To bylby moj pierwszy start. Moze ktos dokladnie opisac co mialbym zrobic i czy w ogóle moge wystartowac? pozdr.

• Mod Team
Napisano
  Cytat

50 zł – opłata za dystans Fit (wyłącznie zawodnicy kategorii Junior) niezależnie od terminu wpłaty

Przelewasz kasę, w biurze zawodów odbierasz nr startowy + czipa i po sprawie.

• Mod Team
Napisano

Skoro napisali, że 50zł niezależnie od terminu, to faktycznie możesz na miejscu zapłacić.

A dlaczego miałoby być za późno? Bardzo dużo osób zapisuje się dopiero w biurze zawodów. Bez obaw :)

Napisano

Dokadnie chodzi mi o to ze to bedzie pierwszy start, nie mam czipa ani nr startowego, nie chce tez zaplacic nie wiadomo ile( 50zl to wystarczajaco). Na stronie jest tak napisane:

50 zł – opłata za dystans Fit (wyłącznie zawodnicy kategorii Junior) niezależnie od terminu wpłaty

Co bardzo mi pasuje, ale jest jeszcze napisane tak:

80 zł - w dniu startu do godz. 10.30, opłata dokonywana wyłącznie w formie gotówki w Biurze Zawodów

Nie chce zaplacic az 80zl, chce zalatwic wszystko co trzeba bo dodatkowo nie jestem pelnoletni.

Napisano

Kurde. Na strone Merida Mazovia MTB Marathon pisze ze rejestracji mozna dokonac na 4 dni przed startem maratonu? Nie da sie czegos zrobic zeby moc wystartowac?

Napisano

Się podczepię z deka pod temat. Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć w miarę prosto jakiej trasy się można spodziewać widząc na stronie Mazovii MTB oznaczenie 2, 3, 4, 5, 6... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.