kajux15 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Witam! Chcialem zaprezentowac moj sprzet. Oto specyfikacja: Rama: DunCon Pitbull Amortyzator: Spinner Ammo 1 (130 mm skoku) Hamulec przód: Avid BB5 Hamulec tył: Promax Klamki hamulcowe: Tektro Tarcza hamulcowa przód i tył: Alhonga HJ-DXR-1803 Korby: Truvativ X-Flow Suport: Truvativ Kaseta tył: Shimano CS-HG 41 (7-biegowa) Piasta przód i tył: Shimano FH-M475 Obręcz przód: Rodi Rims DISC DH 26'' Obręcz tył: Rodi Rims DISC FR 26'' Sztyca: DunCon Kierownica: Dartmoor M-Gun (szerokosc 680mm) Mostek: Uno ULTRALITE Stery: Accent (1 1/8'') Przerzutka tył: Shimano SIS Pedały: NoName Opony: do wymiany Tutaj fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że rama została zbezczeszczona :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajux15 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że rama została zbezczeszczona :| A to dlaczego? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Przerzutka, korba, piasty i mostek. No i brak napinacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Rowerek eko, ale fajoski. Sztyca tył na przód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 @gabriel86 jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajux15 Napisano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Przerzutka, korba, piasty i mostek. No i brak napinacza... Oczywiscie korby do zmiany i napinacz bedzie. Co do mostka jest dla mnie dobry. Wazne ze mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kajux15
Witam! Chcialem zaprezentowac moj sprzet. Oto specyfikacja:
Rama: DunCon Pitbull
Amortyzator: Spinner Ammo 1 (130 mm skoku)
Hamulec przód: Avid BB5
Hamulec tył: Promax
Klamki hamulcowe: Tektro
Tarcza hamulcowa przód i tył: Alhonga HJ-DXR-1803
Korby: Truvativ X-Flow
Suport: Truvativ
Kaseta tył: Shimano CS-HG 41 (7-biegowa)
Piasta przód i tył: Shimano FH-M475
Obręcz przód: Rodi Rims DISC DH 26''
Obręcz tył: Rodi Rims DISC FR 26''
Sztyca: DunCon
Kierownica: Dartmoor M-Gun (szerokosc 680mm)
Mostek: Uno ULTRALITE
Stery: Accent (1 1/8'')
Przerzutka tył: Shimano SIS
Pedały: NoName
Opony: do wymiany
Tutaj fotki:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.