seebcioo Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ciężko jest mi dobrać odpowiednią nazwę tematu do tego problemu: klikam "Obserwuj ten temat" i zdarza się, że funkcja sama się wył. np. na kilka godzin / dni i potem znów wł., troszkę mnie to denerwuję, ponieważ nie wiem kiedy ów funkcja działa, a kiedy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 powiedz mi jak jest teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Nadal to samo, tym razem obserwacja wyłączyła się z tego tematu (może ma to jakiś wpływ) tzn. ten na bieżąco przeglądam i widzę [Kielce i okolice] Wspólne wypady - strona 7 - świętokrzyskie - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa EDIT: czasem jest tak, że odczytam powiadomienia, a one nadal zostają jako nieodczytane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Musisz dokładniej opisać wszystko, bo teraz jest zbyt ogólnikowo. Dzieje sie tak podczas zakladania tematu, brania w nim udzialu, dostajesz maile, powiadomienia, kiedy ich nie dostajesz itp, kiedy to sie zdarzylo, w ktorym momencie, w jakim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 ok dzieje się tak kiedy klikam przycik po prawej stronie przy nazwie tematu "Obserwuj ten temat" wtedy powiadomienia dostajemy do skrzynki koło nicku (prawy górny róg ekranu) "Powiadomienia" < zgadza się ;> i teraz problem jest z powiadomieniami, które powinny przychodzi i raz przychodzą a raz nie. Zdarza się to w każdym obserwowanym temacie, niezależnie od tego czy się w nim udzielam czy nie, niezależnie od pory dnia. Na spokojnie i się w końcu dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 czyli co Mieciu raczej się nie dogadamy rozumiem, że problem dotyczy tylko mnie, albo tylko ja zwracam na niego uwagę, czy może się to wiązać ze zmienny IP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 30 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nie wiem co Ci powiedzieć. Jest jeszcze moderator, który mówi, że tak się dzieje, ale ciężko zlokalizować problem. Będę walczył, póki co są jeszcze inne rzeczy do rozwiązania nad którymi ślęczę już drugi tydzień. tak btw, sprawdziłem Twoje opcje powiadomień. Zajrzyj tam następnym razem. Już Ci ustawilem śledzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 OK będę jeszcze sprawdzał, nie powiem bo problem dziwny, coś co teraz zauważyłem - z śledzeniem forum, a raczej jego obszaru problemu nie mam, tylko z śledzeniem tematu. Nie ponaglam Cię, więc pracuj spokojnie ;)e edit: funkcja ta jest dla mnie bardzo przydatna, ponieważ lubię "doprowadzić temat do końca" podczas pomocy komuś, nie cierpię kiedy ktoś(czy też ja sam) napisze jeden post pomocny bądź nie pomocny do końca i dalej "radź sobie sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ale już powinno być ok. Miałeś źle poustawiane opcje. Poprawiłem Ci to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 rozumiem, że popsułem sam ^^ ale dzięki, że naprawiłeś - teraz powiadomienia przychodzą jak na tacy ROZWIĄZANO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 31 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.