karingtons Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 witam mam mozliwosc zakupienia tego rowery za 3500 zl i interesuje mnie czy wart jest swojej ceny , bedzie to byc moze pierwszy moj rower szosowy dlatego nie znam sie dokladnie na specyfikacji , wiem na pewno ze rama pasuje do mojego wzrostu jest to Ridley Phaeton2008 rok rama aluminiowa carbonowy widelec Ritchey kierownica i siodelko Richey osprzet Campagnolo nowe opony Michelin felgi Scirocco domyslam sie ze to sa ogotlnikowe informacje ale mam nadzieje ze ktos pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtremesystems Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 widac ze sie nieznasz tak jabym apisal ocencie tego vw golfa z sinikiem benzynowym i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel4freak Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://tablica.pl/oferta/rower-batavus-champion-single-speed-okazja-ID1RWq9.html ile ten rower jest tak naprawde warty? 850zł to troche dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uraz Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 mam mozliwosc zakupienia tego rowery za 3500 zl i interesuje mnie czy wart jest swojej ceny Tyle to może byłby warty gdyby był nowy, z gwarancją i podobało by Ci się malowanie. 5 letnia aluminiowa szosa na komponentach ze średniej półki to wg mnie maksymalnie 2000 zł (o ile nie wymaga wkładu finansowego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Połowa tej kwoty którą podałeś stanowiłaby okazję. 2000zł rozsądne pieniądze, 3500zł to trochę cena z kosmosu. Ciężko jest ocenić dokładnie bo zdjęcie roweru powinno być zrobione po drugiej stronie lub powinieneś dać dokładniejszy opis osprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.