Forum czytam od dość dawna jednak dopiero teraz postanowiłem wtrącić coś od siebie.
Na co dzień jestem właścicielem firmy związanej z branżą rowerową.
Od pewnego czasu prowadzę także badania nad płynami i olejami hydraulicznymi by stworzyć alternatywę dla drogich olejów shimano i innych producentów.
Ostatnie wyniki badań są naprawdę bardzo obiecujące.
W sumie to właśnie dlatego postanowiłem w końcu zabrać głos na forum. Niebawem stworzę temat w odpowiednim dziale i zaproszę kilka osób do testowania nowego produktu na polskim a może i światowym rynku by w końcu położyć kres legendzie „zamiennika” LHM+.
A tymczasem przedstawiam moją maszynę:
Rama: Corratec Superbow 29er Race
Widelec: Manitou Tower
Koła: ZZYZX
Opony: Continental RaceKing
Korba: Shimano XT M780/785
Kaseta: Shimano XT M771
Łańcuch: Shimano HG74
Przerzutka tył: Shimano XTR M980
Przerzutka przód: Shimano XT M780
Manetki: Shimano XT M770 (bez liczników biegów)
Hamulce: Formula The One 180/180 mm
Siodło: Corratec by Selle Italia
http://www.ptaho.home.pl/img_5796.JPGZdjęcia zrobione podczas operacji wymiany hamulców na XTR Trail M988 oraz wymiany mostka i kierownicy na produkty KLS z serii Race Titanium.
Formula jest piękna, potężna ale niestety ciężka. Przy moich 85 kg nie potrzeba także takiej siły hamowania.
W niedalekiej przyszłości zastanawiam się nad wymianą kół oraz amortyzatora lub po prostu nad kupnem 29era fulla z gamy firmy Rock Machine i pomieszanie kilku komponentów.
W "garażu" posiadam jeszcze Rock Machine Blizzard 90 na takiej ramie jak na fotce ale w innym kolorze:
Pytanie
Ptaho
Witajcie!
Forum czytam od dość dawna jednak dopiero teraz postanowiłem wtrącić coś od siebie.
Na co dzień jestem właścicielem firmy związanej z branżą rowerową.
Od pewnego czasu prowadzę także badania nad płynami i olejami hydraulicznymi by stworzyć alternatywę dla drogich olejów shimano i innych producentów.
Ostatnie wyniki badań są naprawdę bardzo obiecujące.
W sumie to właśnie dlatego postanowiłem w końcu zabrać głos na forum. Niebawem stworzę temat w odpowiednim dziale i zaproszę kilka osób do testowania nowego produktu na polskim a może i światowym rynku by w końcu położyć kres legendzie „zamiennika” LHM+.
A tymczasem przedstawiam moją maszynę:
Rama: Corratec Superbow 29er Race
Widelec: Manitou Tower
Koła: ZZYZX
Opony: Continental RaceKing
Korba: Shimano XT M780/785
Kaseta: Shimano XT M771
Łańcuch: Shimano HG74
Przerzutka tył: Shimano XTR M980
Przerzutka przód: Shimano XT M780
Manetki: Shimano XT M770 (bez liczników biegów)
Hamulce: Formula The One 180/180 mm
Siodło: Corratec by Selle Italia
http://www.ptaho.home.pl/img_5796.JPGZdjęcia zrobione podczas operacji wymiany hamulców na XTR Trail M988 oraz wymiany mostka i kierownicy na produkty KLS z serii Race Titanium.
Formula jest piękna, potężna ale niestety ciężka. Przy moich 85 kg nie potrzeba także takiej siły hamowania.
W niedalekiej przyszłości zastanawiam się nad wymianą kół oraz amortyzatora lub po prostu nad kupnem 29era fulla z gamy firmy Rock Machine i pomieszanie kilku komponentów.
W "garażu" posiadam jeszcze Rock Machine Blizzard 90 na takiej ramie jak na fotce ale w innym kolorze:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.