hexagon5800 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 witam, Szukam strony/programu na której to mógłbym sobie zaznaczyć cała trasę rowerową. Wiem, że na różnych stronach typu : google, zumi, targeo itd mozna , ale ale tylko grę wchodzi asfalt , ja natomiast szukam czegoś gdzie mógłbym zaznaczać po szutrach , lasach , puszczach itd i najlepiej żeby jeszcze była opcja zapisu. Jeśli ktoś zna coś takiego lub wie gdzie można czegoś takiego szukać , z góry wielkie dzięki. Myślę, że coś takiego istnieje , tylko może jeszcze na to nienatrafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Polecam MapMyRide http://www.mapmyride.com/ Możesz wybrac opcję "po drogach" lub zaznaczać bez używania dróg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 a jak ścieżki rowerowe ? I przede wszystkim wiesz może jak u nich z aktualizacją map ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mapy mają z google maps, więc nie jest najgorzej. Ścieżek do niedawna nie było, teraz dodają je systematycznie, chociaż braki mają... Natomiast są tam uwzględnione w dużej ilości drogi gruntowe, ścieżki leśne i turystyczne. Np. większość głównych tras rowerowych po kampinosie da się tam bez problemu odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A jak z rejestracja ? bo widze ze obowiązkowa . ;/ Wszystko darmowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wszystko za darmo, za jakieś dodatkowe dziwne rzeczy się płaci tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ok, dzięki wielkie. Zaraz się zarejestruje i jak coś to jeszcze spytam. Przerobiłem już mnóstwo takich stron, ale dobrowadzały mnie zazwyczaj do szału. A najlepiej wszystkie świrują na moście północnym i w tamtych okolicach. Sprawdzałeś może jak wyglądają te miejsca na tej stronce , bo widze że też z warszawy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Google na swoich satelistach ma obraz z budowy mostu, więc we wszystkich programach ten most jest jeszcze w budowie. I to nie ich wina tylko rzadkiego odswierzania map na google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Próbowałeś z gpsies.com ? Wybierasz OpenCycleMap z warstw i dostajesz istniejące DDRy, mając również wszelkie ścieżki i dróżki rozsiane po lasach i wałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu2508 Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Google earth ma możliwość przeliczenia trasy leśnej szutrowej itp. Wystarczy użyć narzędzia "miarka" i zaznaczyć trasę. Tylko nie wiem czy da się ją zapisać. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jeszcze raz dzięki wszystkim za odpowiedzi , na dniach jeśli się nic nie wydarzy postaram się coś wypróbować , w jednym poście z pisać dla innych te wszystkie programy. A może uda mi się i znajdę czas na szczegółowy opis najsensowniejszej propozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.