Skocz do zawartości

strona internetowa lub program

hexagon5800

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Szukam strony/programu na której to mógłbym sobie zaznaczyć cała trasę rowerową. Wiem, że na różnych stronach typu : google, zumi, targeo itd mozna , ale ale tylko grę wchodzi asfalt , ja natomiast szukam czegoś gdzie mógłbym zaznaczać po szutrach , lasach , puszczach itd i najlepiej żeby jeszcze była opcja zapisu.

Jeśli ktoś zna coś takiego lub wie gdzie można czegoś takiego szukać , z góry wielkie dzięki.

Myślę, że coś takiego istnieje , tylko może jeszcze na to nienatrafiłem :D

Mapy mają z google maps, więc nie jest najgorzej. Ścieżek do niedawna nie było, teraz dodają je systematycznie, chociaż braki mają... Natomiast są tam uwzględnione w dużej ilości drogi gruntowe, ścieżki leśne i turystyczne. Np. większość głównych tras rowerowych po kampinosie da się tam bez problemu odnaleźć.

Ok, dzięki wielkie. Zaraz się zarejestruje i jak coś to jeszcze spytam. Przerobiłem już mnóstwo takich stron, ale dobrowadzały mnie zazwyczaj do szału. A najlepiej wszystkie świrują na moście północnym i w tamtych okolicach. Sprawdzałeś może jak wyglądają te miejsca na tej stronce , bo widze że też z warszawy ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...