Ulthran Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Cześć, Mam niewielki, mam nadzieję, problem z amortyzatorem SUNTOUR SF-12-NRX. Mianowicie od czasu przejażdżki na trochę nierównym asfalcie w okolicach Palmir wydaje irytujące stukające dźwięki. Nie zmieniła się jego twardość, po stuknięciu nadal się ugina i odbija normalnie. Stuknięcie następuje zawsze przy tym samym poziomie ugięcia. Po zablokowaniu żadnych stuków nie uświadczam. Ktoś ma pomysł co to może być? Co sprawdzić, czym pokręcić... Nie moge edytowac poprzedniego postu to dodam tylko, że po skróceniu skoku nie ma stuków - nie ugina się do miejsca stukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulthran Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nikt nie ma pomysłu cóż to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 czy aby nie było silnego dobicia na załączonej blokadzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.