TrzecieKolo Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam, często tu zaglądam z Opery Mini na smarphonie. Chciałbym przeglądać forum w wersji zwykłej, nie mobilnej. Niestety, gdy klikam w "Pełna wersja" na dole strony, forum się tylko przeładowuje, i znowu wyświetla wersję mobilną... Nigdy nie miałem takiego problemu na innych forach i stronach. OperaMini oczywiście w najnowszej wersji bo na bieżąco pobieram aktualizacje, cookies itp włączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Sierpnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 1. Wszedlem na forumrowerowe.org przez operaMini 2. Zjechalem na dol i kliknalem na "Pelna wersja" 3. Zaladowala mi sie czerwona skóra.. U mnie problemu nie ma. Android 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 usuń ciasteczka i historię z przeglądarki i spróbuj jeszcze raz. U mnie działa normalnie (opera mini/Android 2.2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 U mnie też działa zasadniczo, ale muszę kliknąć "Pełna wersja" na dowolnej podstronie/temacie. Jak klikam to na głównej stronie forum to nie działa. Symbian/Nokia N8/Opera Mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Października 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.