Skocz do zawartości

[Plecaki Deutera] Wyprzedaż plecaków rowerowych

mariusz231

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukałem po tych 2 sklepach które wymieniłem powyżej. W innych oczywiście też są ale w cenie 299zł:/

Najtaniej znalazłem za 239zł+przesyłka. Wiec z bukłakiem się nie zmieszczę w 300zł :/

Napisano

Trochę się spóźniłeś, bo promocje na ten plecak były pod koniec sezonu.

Co do bukłaka, nie skupiaj się na deuterach, bo to jest to samo, co source. Produkują dla nich, a za napis deuter płacisz dodatkowo.

Na Twoim miejscu kupiłbym sam plecak, jak masz za 239, a bukłak kupił zimą. Teraz i tak go za dużo nie użyjesz itd.

W decathlonie ten bukłak zimą jest za 69,90 http://sourceoutdoor.com/water-bladders/11-widepac.html normalna cena w sezonie, to jak wszędzie 100 za 2L. Nie skupiaj się, tylko na w/w firmie. Ważne żeby miał zamknięcie szynowe, to ułatwia czyszczenie oraz był zrobiony przez sprawdzonego producenta.

Od siebie mogę dodać buzzard, hydrapak, platypus, raidlight, vaude aquarius również pasują do plecaków deutera

Napisano

Sam nie wiem czy czekać jeszcze na jakieś wyprzedaże (w końcu zima idzie) czy po prostu kupić za 252 zł z przesyłką. Przydałaby się szklana kula :))

Co do bukłaka to chciałbym 3 litrowy. Firma nie ma dla mnie znaczenia, czy będzie znaczek Deuter czy Source. Zależy mi na jak najniższej cenie żeby z całością nie przekroczyć grubo 300 zł; chociaż już widzę, że w 300zł się nie zamkne :/

Aha, i kolor jaki został to tylko ten czerwony. Myślałem nad czarnym z racji tego, że nie widać na nim tak brudu ale znowu bardziej się nagrzewa na słońcu. Ten czerwony ładny jest na żywo chociaż ?

Napisano

Taniej niż teraz, czyli 239, to raczej nie kupisz. Ktoś wspominał na forum, że kupił chyba za 230 kiedyś.

Ja osobiście z niższą ceną się nie spotkałem, za ten plecak, niż w/w.

Wiec jak masz okazje, to kupuj, a na bukłak poluj po skalpach i aukcjach.

Ja mam czarny i trochę się nagrzewa, nie powiem. Najbardziej wewnętrzna kieszeń na drobiazgi, w główniej komorze.

Woda w butelce z lodówki włożona do plecaka dość długo pozostaje chłodna.

Napisano

Sam nie wiem czy czekać jeszcze na jakieś wyprzedaże (w końcu zima idzie) czy po prostu kupić za 252 zł z przesyłką. Przydałaby się szklana kula :))

Co do bukłaka to chciałbym 3 litrowy. Firma nie ma dla mnie znaczenia, czy będzie znaczek Deuter czy Source. Zależy mi na jak najniższej cenie żeby z całością nie przekroczyć grubo 300 zł; chociaż już widzę, że w 300zł się nie zamkne :/

Aha, i kolor jaki został to tylko ten czerwony. Myślałem nad czarnym z racji tego, że nie widać na nim tak brudu ale znowu bardziej się nagrzewa na słońcu. Ten czerwony ładny jest na żywo chociaż ?

Bierz i się nie zastanawiaj. Jak już pisałem wcześniej kupiłem Deutera Exp Air w lipcu w cenie 299zł + przesyłka, bez bukłaka.

Cena 252zł z przesyłką to bardzo dobra cena. Bukłak dokupisz sobie wedle uznania tak jak radzą koledzy.

Mam właśnie czerwony plecak, macałem w sklepie wersję szarą (czarnej nie ma) a więc mam porównanie. Czerwony moim zdaniem jest super. Ja mam częściowo lakier w rowerze czerwony, część ubrań z akcentami czerwonymi, tak więc mi ten kolor bardzo pasuje.

Teraz jesienią i zimą brud się pewnie jakiś pojawi, choć jak zaczyna siąpić albo pogoda nieciekawa to zakładam pokrowiec żarówiasty i plecak osłonięty a ja lepiej widoczny jestem. Przez lato nie zauważyłem żeby się wogóle pobrudził, a codziennie te blisko 50km ze mną jeździ.

Napisano

W takim razie chyba sie zdecyduje. Co do ceny to ktoś na forum pisał, że rok temu w czerwcu dostał w krakowskim InterSporcie za 200 zł i tak mi się "uwidziało" w głowie żeby w takiej cenie kupić na jakieś wyprzedaży właśnie ale jak wiadomo ceny rosną z roku na rok. /

Napisano

Za 250zł to i ja wytargowałem swojego czerwonego w sklepie a i tak było nie za łatwo. Także w tej cenie to bym kupował bo raczej niżej niż 239zl przez neta to pewnie nie zejdzie, no moze z 10-20zl ... Bukłak Hydrapaka 3L był na wyprzedaży w karbonowy.pl za chyba 90zł, ja tam swojego 1,5L tam kupiłem, bukłak dobrze się spisuje.

Ja bym na twoim miejscu pojechał do jakiegoś sklepu z wydrukowaną kartką ze sklepu internetowego i głupka udał w sklepie czy mają taki plecak, jakby ci pokazali to byś powiedział że cena za duża i możesz mieć przez neta za 252zł z wysyłką (pokazać cene z kartki) i że za tyle możesz od nich kupić na miejscu i gotówką zapłacić.

Podobny scenariusz ja robiłem z tym że bez kartki ;)

A bukłak zawsze możesz dokupić później i tak pewnie odechce ci się go teraz używać bo szybko się picie wychładza teraz.

Co do koloru czerwonego to bardzo fajnie wygląda :)

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

• 3 tygodnie później...
Napisano

Zaczęła się niedawno obniżka cen :)

zamówiłem po zastanowieniach Deuter Compact Exp Air 10+2L :D dzwoniłem do sklepu i był jeszcze na stanie jak zamawiałem :) a już po moim zakupie brak dostępności :P

Teraz będę miał plecaki Deuter Trans Alpine 25L, Deuter Race Exp Air 12+3L i Deuter Compact Exp Air 10+2L :D Może napiszę recenzje kiedy.

co do Race'a się zastanowie czy dam go mamie albo braciom lub go odsprzedam używałem go miesiąc czy 2 tylko.

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...