Skocz do zawartości

[Plecaki Deutera] Wyprzedaż plecaków rowerowych

mariusz231

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A nie mówiłem wszystkim że zaraz przeceny polecą? Dobrze Mariusz że wrzuciłeś info. Plusika Ci dam jak będę mógł, bo cosik mi się spierdzielowało i nie mogę.......

Napisano

A czy ktoś miał może w rękach wynalazek z Lidla z podobnym systemem wentylacji jak te w Deuterach?

LIDL Polska - lidl.pl

Materiały pewnie są dużo gorszej jakości ale czy ten system jest tak skuteczny jak w Deuterach?

Czy plecak z Lidla trzyma kształt czy robi się flak po założeniu na plecy?

Miałem dużo różnych plecaków w rekach i taki z Lidla też, kiedyś już były dostępne w ich ofercie.

Sprawdzam system nośny bardzo prosto, naciskając plecak z obu stron jednocześnie i uwierz mi, są tylko dwa plecaki, które nie stykają się na sucho, to Deuter i Vaude. Już nawet nie chce mówić, jakby działał system, gdyby plecak był wypchany. Zapewne tak, jak zwykły plecak szkolny, cały czas połączony z plecami :)

Prawda jest taka, że w tym wypadku trzeba wydać, żeby potem nie marudzić i narzekać.

Ja za każdym razem, gdy robi się ciepło i nie tylko doceniam to, że nie pożałowałem złotówek przed zakupem, lecz niektórzy się pukali w głowię, jak słyszeli ile zapłaciłem :)

Po pewnym czasie padały zapytania z ich strony, to gdzie kupiłem i za ile, bo w sumie fajny :icon_cool:

Napisano

Witam,

Dzięki temu forum i opiniom o plecakach forum i dzisiejszej informacji o promocji zdecydowałem się zakupiłem DEUTER Race EXP Air:) Mam nadzieję, że będę zadowolony. Polegam na waszych opiniach :thumbsup:

Pozdrawiam

Napisano

Jestem BARDZO zainteresowany ale strona wysiadła! Nawet kopia Google nie chce się załadować.

Czy zauważył ktoś czy jest, a jeśli tak, to w jakiej cenie Deuter Compact Air 10?

Napisano

Jestem BARDZO zainteresowany ale strona wysiadła! Nawet kopia Google nie chce się załadować.

Czy zauważył ktoś czy jest, a jeśli tak, to w jakiej cenie Deuter Compact Air 10?

Ja też nie mogę załadować. Strona nie działa.

Napisano

grzesiowu śmiem twierdzić, że będziesz zadowolony.

Jestem posiadaczem deuter futura od ponad roku. Poza delikatnym mechaceniem się "szelek" ciężko znaleźć inne oznaki użytkowania. Nie byłem przekonany żeby wydać taką kwotę na plecak, ale teraz nie żałuje:)

Napisano

Jakby ktoś był zainteresowany ;)

Deuter Race EXP Air anthracite/silver 2012

Cena produktu: 299,00 PLN

239,20 PLN + wysyłka

http://www.isport.pl...012-p-6576.html

Zagadałem o wersję kolorystyczną fire-titan ten czerwony, to dostałem dziś odpowiedź:

"Plecak będzie dostępny pod koniec przyszłego tygodnia."

Także jakby ktoś chciał to ma okazję ;) Sam chciałem czerwony dlatego napisałem. Ale dziś w końńńńńcu go dostałem u siebie w mieście za 250zł :D jupiiiii :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim::woot:

To kto pierwszy ten lepszy :D i nie ma za co ;) pozdro

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Aircomfort jest wydajniejszy od Airstripes. Z kolei Shield trudno porównywać z resztą, bo jest to system którego priorytetem jest zapewnienie ochrony przy upadku, taki ochraniacz zintegrowany z plecakiem.

Napisano

Kazdy ma jakies swoje plusy i minusy. Jeden zapewnia lepsza wentylacje, ale gorsza pakownosc. Drugi lepsza ochrone, przy gorszej wentylacji. Krotko mowia oba plecaki maja troche inny typ zastosowania.

Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Witam,

Ja od niedawna jestem użytkownikiem plecaka Deuter Race EXP Air. Z czystym sumieniem mogę polecić ten plecak do jazdy na rowerze jeżeli nie przewozi się dużych ekwipunków. Bardzo wygodny plecak, a system Air działa bardzo dobrze.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Ja od niedawna jestem użytkownikiem plecaka Deuter Race EXP Air. Z czystym sumieniem mogę polecić ten plecak do jazdy na rowerze jeżeli nie przewozi się dużych ekwipunków. Bardzo wygodny plecak, a system Air działa bardzo dobrze.

Pozdrawiam

Również polecam. Choć położyłem za niego 3 setki w końcówce lipca tego roku to po tych 2kkm śmiało mogę niezdecydowanym powiedzieć - brać i nie czekać.

Wykorzystuję go do codziennych dojazdów do pracy i bywa że wożę sporo rzeczy. Plecak ekstremalnie wygodny, nic nie uwiera, nie zsuwa się. Nawet gdy jest solidnie wypchany to nie czuć go na plecach. Ważna rzecz to materiał z jakiego jest wykonany. Jakiś tydzień po zakupie zaliczyłem długi ślizg na asfalcie i plecak wogóle nie ucierpiał (poza sprzączką z tworzywa która nieco się wytarła) - nadal wygląda jak nowy.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Nie widział ktoś może na wyprzedaży Deutera Race Exp Air w jakiś sklepach sportowych? Poluje na ten model, jakby ktoś miał jakieś info byłbym wdzięczny za danie znań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...