Skocz do zawartości

[Dętka] Firmy CYT

sewer231

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W sklepie 200 m ode mnie sprzedają za 11 zł/szt. Jak na razie kupiłem 2 - jedna 28" jest w crossie, a druga zapasowo. Wyglądają jak zwykłe dętki za tę cenę i nie ma co tu się zastanawiać. W każdym razie jakooś badziewnego wrażenia nie dają, a i nawet rozmiar wentyla mogłem wybrać.

Napisano

To jest tylko zwykła dętka, żadnych kosmicznych technologii tu nie ma. A cena jak na taką wagę zupełnie normalna. Kenda, Vee Rubber, Rubena, CST - do dostania za te same pieniądze. A Decathlon ma rzeczywiście bardzo tanie dętki, choć nie po 8zł/2szt, lecz 14,99zł za dwupak.

Napisano
lecz 14,99zł za dwupak.

Niestety z tych co ja miałem to po napompowaniu okazywało się, że tu jest balon, a tam przetarcie. Mimo to kupiłbym znowu ze względu na cenę. Ładnie upakowane 2 sztuki wrzucałem w plecak i miałem zapas na maratonach.

Napisano

Nie trafiłem nigdy na takie egzemplarze, a troszkę już tych dętek przez moje ręce przeszło.

Nie lepiej np geax ultralite czy jak one się zwą- butrylowe 130-140 gram za 15-17zł ?

Napisano

Miałem 2 dętki CYT, jedna lekka druga normalna i obie zakończyły żywot tak samo, dziura na zgrzewie i tyle w temacie. Odradzam, lepiej kupić wspomnianego Decathlona w dwupaku albo coś od Kendy, Schwalbe, Conti albo Miśka.

Napisano

ta tylko najbliższy punkt u mnie to 40-50 km . Zaoszczedze 5zł a wydam 50 na bene :laugh: No nic dzięki za rady zamawiam te CYT bo u gością przy okazji biorę sporo więcej części. Może będą ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...