merlin85 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Mowa już o ciuchach na wiosnę, si? Jeśli tak, chyba byłbym za
bigos97 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Za ciuchami to chętnych dużo ale ogarnąć temat to już cicho Może jest ktoś chętny do ustalenia spraw z firmą itd ? JA wziąłbym wpłaty i wysyłki
michalj Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 TAAAK! Zróbmy ubrania na zbliżający się sezon. Tylko lepiej nowy projekt, bo tegorocznego raczej nie kupią ci którzy już mają te ubrania. Ja mam i z chęcią kupie nowy model No chyba, żeby rozszerzyć ostatni projekt o np bluzę z długimi rękawami lub longsleeve.
Juraleona Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Dobra dobra, obiecanki-cacanki. Będzie organizator i będzie kontakt z wytwórcą to można mnie wpisać
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Dobra postaram się sam ogarnąć temat. Dzwoniłem dziś do TP cennik będzie jak w tamtym roku ( netto). Także w sumie można by zacząć konkurs na projekty
Mod Team mrmorty Napisano 27 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 27 Grudnia 2012 Nie wiem czy z moim postem nie wyskoczę jak Filip z konopi ale proponuję pewne zmiany(o ile nie było wcześniej takich założeń, bo powiem szczerze że nie pamiętam). Mianowicie postuluję za tym by autor wybranego projektu dostał koszulkę za free oraz również darmową koszulkę dla osoby która ogarnia temat. Podkreślam że nie pamiętam jakie były wcześniejsze ustalenia - po prostu zapłaciłem i już . Skoro już decydujemy się na ciuchy letnie to może przymkniemy obecny?
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Albo zmienić nazwę tematu Mrmorty dobrze gada
elcidx Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Ja był bym za utworzeniem nowego tematu. A administracja pewnie go przypnie, przecież to słuszna sprawa Bigos97 stworzysz nowy? Również jestem za tym aby koszulka dla projektanta i osoby ogarniającej temat była za free. Należy się jakaś nagroda za taki wkład pracy. A jeszcze się dopytam, jak to wyglądało z rozmiarów-ką, znajdzie się w ofercie TP coś większego? Klatka 120, pas 100? Niezły kloc ze mnie
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Dobra zrobię nowy :DEdit: temat dać do odzieży ? czy na "rowerowe forum na max " ?
Mod Team Franio Napisano 27 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 27 Grudnia 2012 Dawaj do rowerowego, tak jak było
bigos97 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/126839-forumowe-ciuchy-edycja-letnia/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.