hassanbey Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zastanawiam się nad jakąś ankietką, tak dawno nie było No teraz toś kij w mrowiskom wsadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Uważam,że mamy już zrobioną na ten rok kolorystykę, grafikę i całą resztę w ciuchach letnich - zostawił bym to wszystko z małymi korektami dotyczącymi walorów użytkowych - dłuższy suwaczek, silikonik na plecki (posiadacze wersji letniej wiedzą o czym mowa) i tyle. Skróci to poważnie czas na zaklepanie tych rzeczy. Projekty niech przygotuje w oparciu o to co ma i tylko listę robić i zamawiać - chętnych nie brakuje, czas szycia też nie jest krótki, do tego wysyłka i będzie listopad ,,, Co do oferty - to króciutko długie gatki + bluza/kurtka jesień. Zima rządzi się swoimi prawami i jak sądzę każdy ma swoje sprawdzone rozwiązania. Rękawiczki,ochraniacze, chustki, itp - to tylko będzie rozdrabniać,komplikować i spowalniać całą akcję. Doświadczenie w tej kwestii Panowie już mają, więc tylko szybka lista i na rower ... Oczywiście jestem chętny na komplecik, bo letnie ciuchy są super ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Emcer dobrze gada Zostawić grafiki, dodać silikon, dłuższy zamek i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Też tak sądzę... wolałem jednak spytać, co by zarzutu nie było że decydujemy za ogół. Jednak pozostaje sprawa pleców na kurtkach... Nie wiem, ale mnie nie do końca podchodzi wzór na tyle. Co innego bluza, tudzież koszulka z dł. rękawem, ale windstoper, tudziez kurtka... dla mnie nie halo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mi to tam obojętnie , kurtka może być z grafiką lub bez. Oby ciuchy szybko były bo jesień idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Wieczorem to już Syberia się robi jak słońce zajdzie jakaś bluz by się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2012 proszę też pamiętać o przekroju rękawów i osobach z nieco większym bicepsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 regulamin forum 2i - treść usunięta przez moderatora Obawiam się że mają takie formy i nic się w tej kwestii nie zmieni Jedne jest pewne zamówię rozmiar większy niż letnie ,chociażby ze względu na bieliznę termoaktywną pod spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ale nie cytujemy, nie cytujemy - vide regulamin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deg2 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Nie wiem jak u Was ale u mnie wczoraj rankiem były już pierwsze przymrozki. Rano 3 stopnie za dnia 30 stopni wieczorem 3 stopnie i weź się tu ubierz na rower... Miałem już wybraną kurtkę ale poczekam na forumowe. Ja bym jednak takich akcesoriów jak rękawki, nogawki, rękawiczki itp. nie skreślał. Może po prostu odłóżmy to na inny wątek (który można prowadzić jednocześnie z tym), a tu zajmijmy się zimowo-jesienną odzieżą ze względu na aurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No z tego co widzę, to pojawia sie kwestia bluzy czy kurtki? Bluzę czy bieliznę pewnie każdy jakąś ma, ja osobści bym raczej oscylował w jakąś kurtkę, windstoper - jako 2 warstwa. CO do wzoru na plecach to jak będą projekty, to można zdecydować - dla mnie bez różnicy. W kwestii bicepsów bedę głosował na szerszy rękawek, nic tak nie w... jak obciśnięty bark i biceps, chyba, że rękaw będzie na tyle elastyczny, że nie będzie to robiło różnicy - zapewne wiedzą co szyją i kichy jakiejś nie zrobią ... Poganiajcie tą fabrykę bo robi sie coraz chłodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozbujnik Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wysłali Ci te ubrania w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nie wiem. Wykonałem już kilkanaście telefonów, obiecywano wysyłkę , próbek dalej nie ma. Niestety, o ile jutro nie uda mi się z nimi skontaktować z mojej strony odpuszczam sprawę. Mam dość kosztów, czasu i niecierpliwości forumowiczów. Jutro ostatecznie dam znać. Zadzwonię po raz ostatni i spytam czy Top jest zainteresowany naszym zamówieniem czy nie, wygląda na to że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jeżeli chodzi o firmę T.. Print w Łodzi, to... osobiście sam pisałem do Nich e-mail i szanowna Pani odpisała, że oddzwoni, ale.... wiadomo jak się to zakończyło. Drugi raz napisałem e-mail z prośbą o pewne informacje dotyczących ubranek, ale.... kolejny raz się zawiodłem, nawet nie odpisali. Wydaje mi się, że chyba lekko "olewają" klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Podejrzewam, ze mogą mieć jakieś duże zamówienie i drobnica ich nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No ale spytałem ostatnio właścicielkę czy taka sytuacja ma miejsce, na co odpowiedziała że ciuchy tego samego dnia zostaną wysłane (mniemam tym samym, że jednak nie zlewała tematu).... nic to jutro dzwonię jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 mklos1 - rozumiem, że drobnica może ich nie interesować, ale... wydaje mi się, że klient to klient, bo... informacje o firmach szybko się roznoszą, czego przykład mamy tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A może by tak zapytać szybko innego producenta, np. Rogelli [niżej kontakt]??? Nie jestem pewien czy robią taką customową odzież, ale chyba można spróbować. Projekt jest przecież gotowy, a chętnych sporo - więc być może przy większym zamówieniu udałoby się jakąś rozsądną cenę wynegocjować. Wydaję się, że odzież od nich prezentuje się solidnie i chyba coraz mocniej zdobywa rynek polski. Nie mam nic od nich, ale wielu forumowiczów chwali sobie ich produkty. Ceny ze strony są dużo wyższe niż te na allegro, z czego wnioskuję, że przy zamówieniu większych ilości można uzyskać spory rabat. Jeśli nie uda się z wyżej wymienioną firmą, to chyba zakupię zimowy zestaw z tej firmy. ElDiablo, proszę daj znać do końca przyszłego tygodnia co w temacie, bo ja muszę się zdecydować: czekać czy kupować, bo już coraz chłodniej, a to co mam na jesień/zima z poprzednich lat już średnio się nadaje do jazdy. Pzdr. Rogelli Dariusz Gwiazda Borówno 87, 58-379 Czarny Bór Tel. 664 614 666 E-mail: info@rogelli.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekm76 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 można też zorientować się w http://attiq.pl/ koszulki wg. kumpla wzoru robili naprawdę w szybkim tempie (3-4 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Firma TP to Top Print z Łodzi? O jakie próbki dokładnie wam chodzi i co chcecie sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Tak z Łodzi o próbki spodni długich kurtki i bluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mam pytanie to będą ciasne ciuchy rowerowe czy nie co luźniejsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Obcisłe jak letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Chyba, że ktoś kupi większy rozmiar to logiczne, że będzie luźniejszy Jeśli chodzi o typowo luźniejsze to allegro lub lidl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 To w takim razie nie zapisuję się bo nie cierpie obcisłych ciuchów, wędrujemy na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.