1996wrc Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam czy mógłby mi ktoś polecić sklep w poznaniu gdzie mógłbym przymierzyć i kupić kask tego typu (z lepiej zabudowaną potylicą)?
Przeor Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Tytuł powinien brzmieć [poznań] Sklep z jakimkolwiek wyborem kasków enduro:) Spróbuj w skiteamie, ogólnie to bryndza w tym temacie, za daleko w góry mamy.
1996wrc Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Napisano 21 Sierpnia 2012 Serio jest aż tak żle? Patrzyłem w skateshopie to na stronie pisali ze mają na miejscu a w sklepie powiedzieli ze muszą sprowadzać z magazynu i się umówić trzeba, nie chciało mi sie bo mam kawałek do pzn i chujowe podejście mi sie wydało ale chyba nie mam wyjścia.
berkas97 Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Jutro będę w Cykloturze to zobaczę czy coś ciekawego mają. Pamiętaj że zawsze możesz coś kupić w necie, a potem w ciągu 10 dni odesłać i dostaniesz zwrot pieniędzy
Przeor Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 Pewnie, że można zwrócić. Ale czy źle by było jakbym wszedł do sklepu, przymierzył sobie, nie mówię dziesięć, ale chociaż ze trzy, cztery różne modele i kupił od razu. A takie kupowanie przez neta to loteria - kupisz, wydaje się ok i zostawiasz. A może, jakbyś jeszcze ze dwa przymierzył, to okaże się, że ten pierwszy tak naprawdę nie leżał.
1996wrc Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Napisano 22 Sierpnia 2012 Jasne ze moge odesłać ale to zawsze latanie na pocztę... Czy zamawianie kuriera. Mam jeszcze jedno pytanie. Gdzie dostanę w poznaniu multitool Crank brothers 17?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.