Skocz do zawartości

[Tapety] Skąd wytrzasnąć jakies fajne

jo_jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukałem jakiegoś tematu z tapetami i nic nie znalazlem. Macie jakies strony gdzie sa fajne tapety ? Te z Marzocchi com odpadaja bo juz mi sie znudzily wszystkie :razz: szukalem w goglach czegoś ciekawego i kibel nic nie ma. A na tapecie mam xtr na 2007rok i mi sie znudzilo. Jak ktos ma cos fajnego na tapete to dajcie tu

• 1 rok później...
Napisano

Jak co to ja mogę zaoferowąc włąsnej produkcji taetkę :D jak ktoś chce w wiekszych wymiarach, PRIV ;>

p5280635bwne2.th.jpg

Napisano
Fajna :) osobiscie wole mniejsze tapetki daje je do środka i czarne tło :] trafiles w 10 :D

P.s. amorek to suntour ?

Ciesze sie,z esie podoba, a amorek, to faktycznie suntour....ale jak to poznałeś to nie mam bladego pojęcia ;):D

Napisano

Teraz zauważyłem że bardzo fajne tapetki pojawiły sie w forumowej galerii ;) Jedna z nich już powędrowała na mój pulpit.

Napisano

@gla pewnie m.in. po koronie i pokrętełku od regulacji... a co to XCT?

fajne były tapetki za czasów "czerwonego forum"... a te z nowej galerii też pamiętają jeszcze forumrowerowe.jgc.pl(taki adres można na nich znaleźć)

Napisano
to faktycznie suntour....ale jak to poznałeś to nie mam bladego pojęcia :P:)

Sie gra sie ma :wink: a prawde mówiąc poznalem ksztalt calych dolnych goleni no i jak spojzalem na pokretelko to juz bylem pewien :]

Napisano
Sie gra sie ma :wink: a prawde mówiąc poznalem ksztalt calych dolnych goleni no i jak spojzalem na pokretelko to juz bylem pewien :]

Ja rozumiem, ze mozna odóznić rózne rzeczy i poznac..jak są wyraźne i jasne i całe....ale żeby poznać amora po ciemncyh , niecąłych ksztaltach, po pokrętle itd....to tzreba byc zbokiem B) i znać katalogowo każdy amor :D:P

RESPECT !! ;)

Napisano

Gla nie przesadzaj, poprostu dani producenci maja cos charakterystycznego w swoich widelcach... mysle ze rozpoznanie modelu[przynajmniej w przypadku suntoura czy rst;)] po cieniach byloby juz duuuuzo trudniejszym zadaniem ;), a sama firme jst bardzo prosto - manitou booster z tyłu w charakterystycznym kształcie, suntour korki, a marzocchi tez boostera tzw. Mc. Donalda B):D.

Napisano

hehe moze wez pod uwage ze mam suntoura.. ;) ale mysle ze zdecydowana wiekszosc rzeczy jestem w stanie tak rozpoznać B) po prostu

dani producenci maja cos charakterystycznego w swoich widelcach...
Napisano
Gla nie przesadzaj, poprostu dani producenci maja cos charakterystycznego w swoich widelcach... mysle ze rozpoznanie modelu[przynajmniej w przypadku suntoura czy rst;)] po cieniach byloby juz duuuuzo trudniejszym zadaniem :), a sama firme jst bardzo prosto - manitou booster z tyłu w charakterystycznym kształcie, suntour korki, a marzocchi tez boostera tzw. Mc. Donalda :D :D.

nie Gla ino Qla to raz :P

Dwa...może i racja...nigdy w to się nie zagłebiałem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...