klaudia17 Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 hej wszystkim! od dawna mam chrapkę na tzw. rower miejski, ale za nic w świecie nie mogłam znaleźć takiego,który by mi się spodobał. a jak już zawiesiłam na którymś oko, to cena mnie przerażała ale ostatnio trafiłam na stronę https://www.beachbikes.net/ na której są te cudeńka. i teraz moje pytanie. czy ktoś z was korzystał już z tej strony? jak tak to czy przesyłka jest możliwa do Polski i ile to kosztuje? będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje Temat poprawiłem, tym razem Miłej damie dam upomnienie, następne złamanie regulaminu będzie odczuwalne. Pozdrawiam Puklus.
jasinski21444 Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 to są cruisery na tym się wygodnie jeździć nie będzie , to ma wyglądać ot co
dasaj Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Jeśli podobają Ci się takie rowery, to w Polsce podobne sprzedaje Electra (bynajmniej nie elektryczne, ale elektryzujące). Tanie nie są, ale za stajla się płaci
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.