themoon Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 A to fakt. Warto je zmierzyć. Ja jako pierwsze kupiłem te w rozmiarze 2.2. Przy zakładaniu już mi cos nie grało. Mianowicie balon opony ocierał o dzwignie vbrake'ów. Co prawda pady były mocno zużyte i lekka kombinacja podkładek zdała egzamin, jednak stwierdziłem, że są za szerokie. Oczywiście wiem że ten balon zapewniał m.in. większy "komfort", ale nastepnego dnia wymieniłem je w sklepie na 2.0. Co by nie pisać o róznicach między 2.2 a 2.0 wiem, że była to idealna decyzja. Szukałem pełnej uniwersalności i zapewne Conti RaceKing w rozmiarze 2.0 były w stanie lepiej spełnić moje oczekiwania. Byłem w szkoku jak dobrze jechało się na nich z sakwami z Wwy na Mazury (200km). Normalnie musiałem drugi raz porwać się na tę trasę, by przekonać się że to nie przypadek;-) A już po samych scieżkach Puszczy Piskiej i dalszych okolic dawały radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Themoon a ile szerokości mają 2,0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.