JaniszMTB Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witajcie! Poszukuję piasty do swojego roweru. Warunki: -Cena: max. 100zł (nie pogardził bym jeśli za 70 zł bym jakąś zakupił). -Mocowanie pod tarczę. -32 ot. do szprych Jeśli się przyda waga bikera 95 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuoomek Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 piasta ma być na przód czy na tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Właśnie brakło mi prądu kiedy chciałem edytować Piasta rzecz jasna na tył pod kasetę 8/9 rz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 No to teraz czy center lock czy śruby, kulki czy maszyny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 To już mi obojętne czy kulki czy maszyny ważne żeby nie CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 w tej cenie dostaniesz novateca 042 np tu: http://allegro.pl/novatec-tyl-maszyny-najtaniej-i2554491110.html i nie ma nic lepszego w tej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.