Trin Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam, w 3-jkę [ 2+1 w foteliku :030: ] jeździmy z Ząbek na Rembertów nastepnie poligon Akademii ON ...potem kierunek na Zielonkę i Ząbki... czasami kierunek glinianki w Zielonce i dalej na Kobyłkę ... Ale może ktoś też jeździ podobnymi trasami ... może jakiś wspólny wypadzik :wink:
Ecia Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była nieprawidłowa. Pozdrówko porządkowe .
Trin Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była nieprawidłowa. Pozdrówko porządkowe . mea culpa :mrgreen: zapomniałem o temacie i tagach [] ... w wszytko to przez 3,5 latke :wink: obiecuję poprawę :wink:
zarazek Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam, w 3-jkę [ 2+1 w foteliku :030: ] jeździmy z Ząbek na Rembertów nastepnie poligon Akademii ON ...potem kierunek na Zielonkę i Ząbki... czasami kierunek glinianki w Zielonce i dalej na Kobyłkę ... Ale może ktoś też jeździ podobnymi trasami ... może jakiś wspólny wypadzik :wink: Witajcie - ja jeżdżę w tej samej okolicy (starty z miejscowości Marki k/Wawy), choć wypuszczam się czasem trochę dalej. Możemy się ustawić na jakąś wspólną wycieczkę. Tu spis moich wycieczek: http://rower.bozym.com Tu moje GG: 9261 Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.