zackass1 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam Poszukuję butów spd, w których można się normalnie poruszać także poza rowerem. Natrafiłem na wiele pozytywnych opinii o butach k-ride firmy kruk, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Czy ta firma jeszcze funkcjonuje? Bo po tym co jest na allegro to wygląda jakby sprzedawali po prostu resztki zapasów (same małe numery). Ewentualnie jest jakaś inna firma, która weszła na "miejsce" firmy kruk? Interesuje mnie najniższa półka cenowa, mam zamiar jeździć w nich na uczelnię i ogólnie po mieście, także idealnie nadadzą się chyba buty typowo turystyczne/rekreacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A jaki masz rozmiar buta ? Pedały aktualnie masz zwykłe czy spd ?? Jak zwykłe to może lepiej kupić adidasy. Jak spd to są nakładki na nie które umożliwiają poruszanie się w adidasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zackass1 Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mam ostre koło, bycie nieprzypiętym do roweru to prośba o kalectwo. Właśnie połamałem zwykłe pedały z noskami i kupiłem już spd, teraz za butami się rozglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Co dzieje się z marką Kruk ... http://www.krs-online.com.pl/fabryka-obuwia-corvin-marek-kruk-i-zofia-krs-107277.html To chyba wszystko w ich temacie ... 4 stosunkowo łatwo dostępne modele turystycznych SPD z niskie pułki cenowej ma Accent http://velo.com.pl/produkty/?m=1&id=2404 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Turystyczne buty Shimano też nie są drogie, przynajmniej podstawowe modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.