Qwit Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Zapraszam wszytskich zainteresowanych na sobotnia wycieczke na przełecz Kubalonka 761 mnpm start z Bytomia przer Rude Śląska Orzesze Żory Skoczów Wisłe długość trasy ~200 km wszytsko po szosach jest mozliwosc modyfikaji trasy i noclegu w Jastrzebiu Zdroju mnie jwiecej po 140 km ale to w nagłych wypadkach mapa i info na stronie wildner.pl zpraszam PS dodam jeszcze ze nie zapodaje na rowerku szosowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Hehe super W piątek miałem jechać podobną trasę, ale zbytnio nie mogę się ze szkoły wyrwać, więc pewnie w sobote mogę wyruszyć z Tobą Proponuję jeszcze zaliczyć Równice. Aha... dołączyłbym w Żorach, bo nie ma sensu naciągac kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 bardzi sie ciesze ze nie bde jechał samotnie w Żorach powinienem byc około 9:00 mam nadzieje ze pauje taka godzina ... ?? szczegoły jeszcze dogadamy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Kurde akurat w sobote mi nie pasi :\ szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwit Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 musze przeprosoc zainteresowanych konieczna jest zmiana terminu gdyz jak sie przed chwilka dowiedziałem pracuje w ten weeknd tak wiec proponuje przełozyc wycieczke na przyszły tydzien ??? jeszcze raz najmopcniej przepraszam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.