tymooteusz Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aby zachęcić Was do pedałowania po Pomorzu Zachodnim przesyłam filmik przedstawiający przebieg słynnej nadmorskiej trasy R-10 popowadzonej wzdluż Bałtyku na odcinku z Kołobrzegu do SIanożęt. http://www.youtube.com/watch?v=OPWEOv9EhIM I jak Wam się podoba trasa. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadman Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Przydatne w świetle planowanej przeze mnie trasy Świnoujście - Hel. Te ścieżki wydają się momentami strasznie wąskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radku86 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 W tym roku jechałem tą ścieżką i szczerze mówiąc "mistrzostwo świata" Jak dobrze pamiętam to ta ścieżka leci o samego Kołobrzegu do Ustronia Morskiego czyli jakieś 15km i szkoda, że nie jest dłuższa. Niestety z samym szlakiem rowerowym R10 jest całkiem inna bajka - jadąc z Kołobrzegu na Hel dużo nim podróżowałem i nie byłem z nieg zadowolony. Szlak ogólnie Bardzo słabo oznaczony (przez duże "B"), teren po którym prowadził też był mało przyjazny (częsta jazda po lesie w błocie) i ogólnie to czegoś lepszego się spodziwałem. Jest bardzo wiele miejsc gdzie nie wiadomo w którą stronę skręcić bo nie ma oznaczeń i często można było się pogubić, ale fakt faktem zawsze jakoś na ten szlak udało się wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.