gajutrw Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Tak jak w temacie, interesuje mnie jakies zestawik do 500zl, na tarcze. Mam taki jeden na oku: KOŁA 26 MASZYNY NOVATEC POD TARCZE NA RODI TANIO (2560872495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy jest on cos warty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebul08 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 O kołach jako o całości się nie wypowiem, ale szprychy w tych kołach ze zdjęć to na pewno nie jest Sapim - jak podaje sprzedawca. Wątpliwe czy są chociaż ze stali nierdzewnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Obręcze też mogłyby być oczkowane,bo nie widzę aby były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mansua Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Po pierwsze to napisz ile ważysz, i dzie bedziesz na tych kołach jeździł. Te co podeslałeś są strasznie ciężkie, cały zestaw ponad 2200g, a faktycznie to pewnie ważą wiecej jak pisze w aukcji i jest to raczej waga bez zacisków a nie z zaciskami. Jeśli nie planujesz jazdy w błocie i deszczu to maszynowe piasty są raczej przyjemnym dodatkiem, a dobre piasty na kulkach też będą się ładnie toczyć, ich serwis-naprawa to drosze, poza tym dobre piasty na kulki są dość tanie w porownaniu z przyzwoitymi maszynówkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 dobre piasty na kulkach też będą się ładnie toczyć, ich serwis-naprawa to drosze, poza tym dobre piasty na kulki są dość tanie w porownaniu z przyzwoitymi maszynówkami. W takim razie,może kółka od Unibike.Piasty Shimano Deore(centerlock),obręcze Alex Rims SX 44 oczkowane,szprychy Sapim.Oba koła 440 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hm napisze troszke wiecej informacji Moja waga wynosi +-80kg, jezdze glownie po asfalcie, lecz trudny teren nie jest mi obcy, nie jezdze po blocie i piachu, to jest rzadkosc. Piasta musi byc z mocowaniem tarczy na 6 srub. Czekam na wasze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.