alpacioro Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 witam poszukuje krotkich spodenek, nie drogich, nie jezdze az tak duzo, moze 100km tygodniowo i to jak mam czas, czasem pare km z dzieckiem w foteliku potrzebuje jakiś, ze jak sie wstaje w upal to nie ma "mokrych sladow", albo moze ktoś mi poleci jakaś nakladke na siodelko???? z zadnym innym nie mialam takich problemow, a jest mega wygodne znalazlam w necie cos takiego http://allegro.pl/sp...2549635691.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Te w linku to damskie spodenki. A mają być z pamperkiem czy bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpacioro Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Te w linku to damskie spodenki. A mają być z pamperkiem czy bez ? tak, o damskie chodzi nie maja byc bez pampersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Myślę, że takie z pampersem (wkładką) to najlepszy wybór, wygodniej i nie ma właśnie mokrych śladów. Jeśli koniecznie bez pampersa, to każde spodenki z poliestru (nie koniecznie nawet rowerowe, ale z przeznaczeniem do sportów) się sprawdzą, bo szybciej takie schną i odprowadzają pot na zewnątrz. Jednak lepsze będą z wkładką, bo taka wkładka jest dodatkowo antybakteryjna, lepiej odprowadza pot na zewnątrz i jest wygodniejsza po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.