szczwanydiplodog Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam! Wybieram się na pielgrzymkę do Dębowca (trasa na 4dni). Poszukuję kompletu ubrań na rower dla dwóch osób. Czas wyjazdu to wrzesień, jest to już początek jesieni... Mają być to dwa komplety dla dwóch osób (mężczyzn) za w miarę rozsądną cenę. Osobiście posiadam już softshell z capmusa także dla mnie tylko bluza/koszulka + spodenki. Ile kosztuje taki w miarę przyzwoity komlet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Idź do Lidla w ten czwartek to za jakieś ~100 przyzwoicie się zaopatrzysz. Jakość <siedzenia> nie urywa, ale na 4-dniowy wyjazd ci wystarczy. Nie wiem czy warto kupić ich kurtkę softshell, ale mam kolekcję spodenek i koszulek. Niektóre z nich mają kilka lat i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Nie wiem czy warto kupić ich kurtkę softshell patrząc na cenę to połowa ceny softshella z tchibo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczwanydiplodog Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ja dałem z softshell z capmusa 250zł na wyprzedaży w Galerii Graffica Jestem zadowolony. Wartają jednak coś te ubrania z lidla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To zależy kogo spytasz. Koszulki mają przyzwoite. Co do spodenek zdania są podzielone (ja nie narzekam). Softshell - nie wiem. Kupiłam na wyprzedaży Alpinusa na 200 i zastanawiam się czy kupić sobie choćby z ciekawości ten lidlowy. Rękawiczki - mam 3 pary z poprzednich lat i są ok, tegoroczne spruły mi się po jakimś miesiącu na kciuku. Za tą cenę warto zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Alpinus, a ciuchy w Lidlu to przepaść. Nie ma co ich porównywać do tak drogich marek. Choć czasami płacimy więcej za markę niż jakość. Choć czasami CCC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 A ja polecam wam softshella tej firmy http://allegro.pl/sk...52294035.html�� zakupiłem w ubiegłym roku na jesieni i jest prima sorcik śmigałem w nim nawet w zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.