samochodzik Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hej Ostatnio na necie zauważyłem ciekawy amor dwópółkowy sr suntor duro triple.Ile on ma cm skoku?Gdzie mogę go kupić i za ile? Wiem że to szajs ale proszę tylko o podanie mi linku sklepu internetowego w którym mogę go kupić.Nie interesuję mnie odrazu kupno tylko jego cena .Ile on kosztuje?????? Bardzo proszę o odpowiedż dot.ceny i linki sklepów w których moge go dostać. Z góry dzięki!!! samochodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Linku Ci nie podam, ale u mnie w Kętach w rowerowym jest Duro Triple za 360zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 a ja linku nie podam bo nie chce Cie miec na sumieniu... kup zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Tutaj się zgodzę. Jak już kupować duro to tylko jednopółkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.