xmartin Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam Czy ktoś jeździł w tamtej okolicy? Mam kilka zaplanowanych tras i chciałem się poradzić w sprawie ich stopnia trudności. Zawodowiec to ze mnie żaden ale może jakoś wytrzymam - a jest okazja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 cześć. nie mogę pomóc ale mam takie pytanie.. Czy mogę dołączyć ? Napisz, co chcesz i kiedy jeździć na rowerze. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ale jakie to trasy, szczyty ? Tak konkretnie, nie mamy pojęcia czy jeździsz po szosie, xc, enduro ? Dajże pomóc Jedziesz w centrum Bieszczadzkiego Parku Narodowego...regulamin jest jasny - tylko asfalt i szlaki rowerowe, które są projektowane pod trekkingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmartin Napisano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam Miałem przed wyjazdem przygotowanych kilka propozycji i chciałem się poradzić. Generalnie to miałem tam chodzić ale rowerek trzeba wziąć. Zrobiłem ze cztery traski po około 45km. Przeważnie 80% asfaltu (kółko: Nasieczne, Brzegi Górne, Ustrzyki Górne, Bereżki) i dołożyłem do tego za każdym razem jakąś trasę rowerową w terenie. Było Super Polecam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.