sysak Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam. Czym różnią się poszczególne modele suportów z grupy FSA: BB7420 BB7420AL BB7420ST Który jest najmocniejszy, który najlżejszy? Czy są różnice między oryginalnym FSA, a remarkowanymi (RPM, NECO, ACCENT i innnymi) Zastanawiam się nad kupnem któregoś z nich i nie wiem czym się różnią. Który mi polecicie, ew. jaki inny suport na mufę 73 i o długości 113mm mi polecicie do 50zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Model BB-7420AL ma miski wykonane z aluminium 6061/T6 przez co jest lżejszy (i droższy) niż model BB-7420ST, który ma miski wykonane ze stali, natomiast cała reszta tych suportów jest identyczna czyli łożyska maszynowe z kulkami oversize 3/16'' oraz oś z CR-MO na kwadrat. Polecam te suporty bo sam na takim jeżdże i jestem zadowolony, a tym bardziej cena jest zachęcająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 vp bc82? arnik mi polecil taki i taki chcę kupić. cena-50pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ja tam jestes za ISIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.