elful Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Trafiłem ostatnio na informację , że podobno w Lasku Wolskim jest jakiś singiel zbudowany na legalu z myślą o rowerzystach. Pytanie brzmi gdzie owy singiel się znajduje ? Ktoś wie jak do niego dojechać i czy jeszcze istnieje ? Tu info prasowe na które trafiłem - z maja zeszłego roku: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,9645531,Sciezka_single_track_w_Lasku_Wolskim.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 po pierwsze w Lasku Wolskim rowerzyści mogą jeździć wszędzie "na legalu", a teraz ad rem... ten singiel jest obecnie częścią niebieskiego szlaku rowerowego w Lasku Wolskim jak nie chcesz całego szlaku przejechać to podjedź asfaltem pod bramę ZOO, następnie do samej góry i w prawo wzdłuż ogrodzenia ZOO, jak zobaczysz znaki niebieskiego szlaku rowerowego to jedź zgodnie z nimi (czyli z asfaltu skręcasz w lewo - w kierunku polany J. Lea, na początku mijasz zielony szlaban) od szlabanu jak się jedzie szlakiem rowerowym jest jakieś 500 m do tego singla, nie sposób go nie zauważyć (bardzo ciasne serpentyny) ale ciężko to nazwać "zbudowanym" singlem, bo to jest normalna leśna ścieżka jakich w lasku wolskim są dziesiątki, tyle że ktoś ją na początku łopatą wyrównał (teraz i tak jest wszystko rozjeżdżone), w mojej opinii nic specjalnego, a porównywanie tego singla do tych w Nowym Mieście pod Smrkiem to już całkowite nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elful Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mówicie o pierwszym dłuższym zjeździe,jadąc od strony kozich Nóg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.