projumper Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam:) Jestem tu nowy wiec proszę o wyrozumialość w sprawie wątków:P A więc tak. Posiadam rower Kross model sign ds. Niestety zlamal mi sie w nim amortyzator. Mialem fabryczny czyli Launch rst 130mm. Jaki polecacie mi kupic. Nie chce duzo inwestowac a wrecz bardzo malo tak kolo 150 zl za amora. Myslalem nad RST gila 100mm co o nim sądzicie? Bardzo proszę o szybką odp. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Skoro złamał Ci się Launch, to gila wytrzyma kilka razy krócej. Nie warto, a wręcz nie powinno się tego amortyzatora używać do skakania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 za 200 masz na gieldzie uzywke EPicona... duuuzo lepszy niz gila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
projumper Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 <p>Ok. Ale nie wiadomo czy bedzie na giełdzie:( Bo na allegro czy na tablice sa bardzo drogie:( Moglbys mi polecic jakis inny. Ja sie na tym w ogóle nie znam, bo dopiero zaczynam z dirtem. co sądzicie o tym:http://allegro.pl/1-amortyzator-mtb-sr-suntour-xcm-v3-czarny-i2546136698.html lub ten: http://tablica.pl/oferta/sr-suntour-sf9-xcr-120-w-p-IDW25Z.html#e37f201c;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 na gieldzie forumowej masz!! Przewin strone glowna w dol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
projumper Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Aaa:) Dzieki wielkie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Odpuść sobie jak w takie widły mierzysz i jeszcze w dircie. Poza tym pewnie dirt w twoich oczach to zeskakiwanie z krawężników i przejechanie przez hope w lesie. Nie chcę być chamski, ale tak to wygląda zazwyczaj, ktoś się napali i musi mieć rower 'do dirtu'. I jak kompletnie zaczynasz to lepiej używkę, zobaczysz z czym to się je i najwyżej w przyszłości coś lepszego ufundujesz. Sam patrzę na tego epicona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
projumper Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 A tak poza tym masz na sprzedaz napinacz? Bo nie widzialem na zdj. To ja wiem,ze uzywke:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elton29 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Cięzki temat za taką kaśe chyba tylko GILA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.