thepatrick Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam. Aktualnie posiadam rower Kellys Viper SF rocznik 2008 (zdjęcie). Mam go już ponad trzy lata i chciałbym wymienić na coś lepszego, nowszego, też MTB hardtaila. Najbardziej zależy mi na rowerze ze sterami typu A-Head i aluminiową kierownicą. Ale przejdę do rzeczy. Chcę go sprzedać, mam już nawet potencjalnego kupca, tylko nie wiem, ile powinienem za niego zażądać. Spróbuję go trochę opisać. Jest w bardzo dobrym stanie wizualnym jak na swój wiek i przebieg, stan mechaniczny wypada już trochę słabiej, tak na ocenę dobrą. Użytkowany był głównie na szosach, czasem nieutwardzone grunty, ale nic wyczynowego. Jeżdżony tylko w suche dni. Oryginalny licznik Kellys oraz oświetlenie. Rower kosztował 1099zł. Link do danych roweru: http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=22. Ile mogę za niego dostać? Dziękuję za pomoc:)
Florek Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Mógłbyś dać zdjęcia (zwłaszcza napędu), bo stwierdzenie w "dobrym stanie wizualnym jak na swój wiek i przebieg, stan mechaniczny wypada już trochę słabiej" jest dość szerokie. Jeśli napęd nie jest kompletnie zjechany i wszystko hula to 400-500 złotych jak dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.