Manitoupower Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Zobaczymy. Myslalem ze na sobote bede mial wkoncu pozadny naped ale niestety czekam nadal na korbe i oske. Devil ja sie nudze w domu a tak to przynajmniej obserwuje jak mi pompka szczela . Ehh te tentno 300 na 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ja mam chyba pojechane ... Suport powiedział dość w drodze do pracy. Usilna reanimacja pozwoliła mi wrócić do domu pedałując, a nie pchając 10km. Pokombinuję, ale w czarnych kolorach to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Kupić nowy suport i działa. Nic straconego devil, to nie koniec świata w Kato prawie we wszystkich sklepach rowerowych mam zniżki gdzie w jednym mam 25 na serwis pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Suport to nie problem. Problemem jest zdjęcie korby, sorry, ale się nie da na chwilę obecną. Zniżka także nie stanowi problemu, bo za "scianą" mam magazyn Merida Polska, więc i części się znajdą. Wiedziałem, że to się tak zakończy ; od lekkiego cykania łożyska, do zajechania w pizdu :/ edit ; smarowanie nie pomogło, jedynie pozostaje mi zmienić cały wkład. Wydatek nie planowany, także nie możliwy do realizacji, na chwilę obecną. Przepraszam ... Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez DEVILEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja nie dam rady jechać z wami, nie wyrobię się. Jak by to była niedziela to bym jechał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 zaczekamy az Devilek naprawi rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Tak bd najlepiej w sumie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 To ustalcie jakiś termin, a ja się postaram do tego czasu uporać technicznie z minioną epoką rowerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Devilek spoko , napisz kiedy naprawisz rower i nez strresu pojedziemy , mnie sie nie spieszy jeszzcze mamy 2 miechy spokojnego jezdzenia . a po za tym mysle zeby zebrac nasza ekipe do kupy i ewentualnie słabsi by jechali ze Skoczowa prosto na Wisłe a mocniejsi przez Brenne i przeł. salmopolska na Wisłe. co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Moze nastepna sobota? Ja jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Chętnie bym także pojechał w większej grupie, jak pisze Grzegorz. Nie musi to być przecież wyjazd dla 3-4 osób, ktoś może podjechać pociągiem i dalej jechać z nami i z całą pewnością da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Super myśl, aczkolwiek ja następny weekend spędzam w pracy. Bardzo chętnie bym się z wami wybrał ale w środę kończy mi się urlop... pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja myślę co by samotnie we wtorek atakować Wisłę co by przetrzeć szlak. Kto chętny może się ze mną zabrać jak coś to bd startował o 9.00 spod Kościoła Mariackiego o ile jeszcze pogoda pozwoli Edit: Popieram Grzegorza dobra myśl z tym, że część tych co się na siłach nie czują by jechali od Skoczowa z nami Co do terminu to trzeba teraz bardziej już na pogodę patrzeć, dzień krótszy i coraz niepewniejszy bo jesień idzie Proponowałbym sobotę ze względu, że jest to dzień kiedy więcej osób może niż w tygodniu jechać. Następna sobota tak jak Tomek mówi byłaby dobra jeśli pogoda by na to pozwoliła nam Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 jutro wg porgnoz ma byc pogoda zdatna do jazdy wiec raczej wybiore sie na wycieczke w strone Wisły , pisze w strone a nie do Wisły bo cos jestem nie w formie i nie wiem czy dam rade tam dotrzec , jednak bede sie starał aby wypic piwo w miescie Adama Małysza. Startuje około 8-9 zalezy jak wstane z łóżka. Chciałbym sprawdzic nowy szlak , ktory prowadzi z Goczałkowic do Skoczowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 My z Irkiem jutro planujemy właśnie Wisłę atakować i podbijać. Start z Podlesia o 9.00 więc Grzegorz możemy się na Stargańcu spotkać i razem na miejsce zbiórki pojechać. Chcemy przez Brenną i Przełęcz Salmopolską jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Relacja z dzisiejszego wypadu: Przęłecz Salmopolska + Wisła | gizmo201.bikestats.pl DZIĘKI ZA TRIPA :icon_exclaim: Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 dzieki , było fajnie , nowa droga do Wisły opanowana , została jeszcze jedna , ktora zostawiam sobie na inny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 inny wypad Inny weekend chyba, pamiętaj w niedzielę zdobywamy Warownię Olsztyńską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Inny weekend chyba, pamiętaj w niedzielę zdobywamy Warownię Olsztyńską Filip inny wypad czy inny weekend to chyba to samo , a tak szczerze to czekam na Gosie , Devilka i Karpika co by jechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Z tego co nam Karpik mówił to nie prędko siądzie na bike'u by takie dalekie trasy robić. Najpierw to musi powoli i pomalutku mniejsze zdecydowanie trasy zacząć robić jak i rehabilitacje zacząć! P.S. Grzegorz jak będzie pogoda to zrobimy Wisłę jeszcze raz, ale tym szlakiem wiślanym. Co Ty na to!? Mówiliśmy o tym Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Wisła kolejny raz zdobyta tym razem Nadwiślańskim szlakiem rowerowy http://gizmo201.bike...k-rowerowy.html szlak łatwy i prosty bez żadnych podjazdów ani zjazdów o dziwo Edytowane 10 Września 2012 przez biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi