tomekvolvo240 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 To na początek jakiś spot PGR??? na wekeend 25-26.08.2012 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 hmmm w Pomorskiej grupie cisza.....może cos w tygodniu zorganizujemy???np. czwartek, środa, piątek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Hej ! Ja bardzo chętnie się spotkam i pokręcę - tyko, że chwilowo jestem niedysponowany, kwestia tygodnia lub dwóch. Generalnie grasuję w okolicy lasów oliwskich, sopockich, Witomina / Karwin, Pustek Cisowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 witaj, wiec za 2 tygodnie można jakiś MTB light. Mieszkam w okolicy Gdańsk Południe- wiec da sie to ogarnąć zawsze mozna sie umawiać fifti-fifti gdzieś w okolicy np. Oliwa, wrzeszcz. Dogadamy się. Może ktoś jeszcze dołączy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cisza na naszej grupie Może jakąś wycieczkę zorganizować czy coś podobnego na wiosne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekxj Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam Nazywam się Mariusz póki co szukam chętnych na wspólne trasy ale trochę bliżej mojej okolicy ,do Gdańska mam około 65 km więc też się na pewno wybiorę chciałbym kiedyś pośmigać po parku trójmiejskim może znajdą się chętni na przewodników co go znają, i zapraszam w moje strony jest fajny oznakowany szlak z Tczewa przez Pelplin do Smętowa będzie około 70 km w ubiegłym roku zrobiłem tą trasę głównie lasy i szutry może ktoś będzię chętny to spotkać można się w skowarczu a powrót ze smętowa np. pociągiem termin jak tylko będzie pogoda pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Zaczyna się coś dziać....jak się zrobi znośniej w lasak zrobimy jakis mtb light. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Może ktoś w grupie uprawia zawodnicze mtb i chciałby wspólnie pojeździć, tak na poważnie potrenować troche po szosie troche po lesie i może jakieś wspólne wyjazdy na zawody pod szyldem grupy. A w przyszłości można pomyśleć o jakiś strojach czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 witaj mateusz jestem za! nie mam kolarki ale moge mtb rowerem nadrabian, mam nadzieje ze wiek 0 lat nie skresla mnie z brania udziału w zawodach. Co do stworzenia grupy też jestem na TAK.I można pomysleć o strojach. To kiedy 1 spotkanie poznawcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ja tez nie mam kolarki(planuje składać ), ale do normalnego treningu nawet na szosie wystarczy rower mtb. Ja proponuje w weekend pierwsze luźne spotkanie , każda godzina dobra jak dla mnie byle nie za późno , a jeżeli nie w weekend to napisz kiedy pasuje i się zgramy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 witaj Mateusz jedynie niedziela sobota bede w rozjazdach pasuję niedziela??? gdzie mieszkasz wogle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 w tę niedzielę chyba jeszcze nie dam rady ale generalnie jestem również zainteresowany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ja mieszkam na stogach. Może piątek po południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 piatek i sobota odpada dzis do 20 jutro do 16 mam zawalony dzien...mieszkam w Kowalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ja mieszkam w Baninie:D tylko teraz ponoć pogoda ma się zepsuć na jakiś tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To w ten weekend lipa ja nie mogę w niedzielę, ale zróbmy inaczej napiszcie wszystkie dni w jakie wam pasuje i godziny, a ja się dopasuje. Może chcecie jechać ze mna na zawody Kujawia 17.03? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ja jesten nie przygotowany na takie wyprawy, myślę żeby przygotować się jako tako na 20 kwietnia w Gdańsku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No wiadomo, ale to jest początek sezonu pierwszy start jest potrzebny na rozruch, a szczyt przyjdzie później teraz tylko się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 hello a więć do swiat piatki do 20 sooty do 16, w tygodniu jestem w domu ok. 16.15 wiec jak bym sie spręzył to o 16.48 moge siedziećw siodełku co do kujawiaka myslałem ale termin sobota pracuje, myslalem tez o harpaganie 200 km w 12 h ale sobnota pracuje, wiec dopiero po 20 kwioetnia mam odbój z sobotami i piatkami a w tygodniu j/w. Niedziele do bólu, co do maratonów to ja sie pisze mając 40 lat na karku czuję 2 młodosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Środa albo czwartek o 17?? tylko gdzie ci pasuje dworzec,siedlce,orunia albo gdzieś indziej? A Kujawia jest 17.03 i to jest Niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 wiem ze w niedziele:) tylko nie wiem czy ogarnał bym się w sobote mam troche napięty plan, słuchaj może czwartek?na dworcu bedzie sprawiedliwie ja mam ok 10 km Ty ze stogów pewnie tez?tylko wczesniej musze zdemontować pedały spd mam załozone na korbe zony...daj fon do Ciebie to sms-ami bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati93 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Oczywiście jakby chciał ktoś dołączyć to również zapraszamy czwartek 17:00 , telefon na priv wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ja kończę o tej porze pracę dopiero:D dziś byłem na krótkiej przejażdżce krótkie spodnie na -2 stopnie to nie jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 heheh pojechałeś trochę, zona rower wybrała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 wybrała sobie unibike fusion na dużych kołach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi