Pyciak Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam mam problem otóż moja mama przebiła dętkę wracając z pracy. Dętka została wymieniona oponę nakładam na hak, ale jest problem taki, że nie chcę dalej iść. Wymieniałem już dętki w rowerach wszędzie koła wchodziły wiem na czym problem polega, ale to mnie przerasta bo barowanie się z tym od 8.00 zaczyna mnie irytować Aby włozyć koło trzeba rozszerzyć ramę Tutaj zaczyna się kaplica
Miliron Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 Opcji masz kilka Trochę poprawić hak pilnikiem. Odgiąć hak (nie polecam tej opcji). I ostatnia postawić rower na kołach i oprzeć się całym ciężarem ciała o siodełko. Z racji że to koło już tam było ostatnia opcja powinna dać radę
rzezniol Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 Tak patrzę na drugą fotkę przecieram oczy i patrze drugi raz ... I widzę że masz przerzutkę żle założoną ... Przerzutka swoim hakiem powinna być przykręcona na zewnątrz a ty masz od wewnętrznej strony tylnego trójkąta . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.