TiempoSzym Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Jak w temacie. Dzis miałem wywrotkę na rowerze przez kierownice(w koleinie zatrzymało się koło). Po tym zobaczyłem, że klocki obcierają o tarczę, po głebszych oględzinach zobaczyłem, że tarcza jest w 1 punkcie jest odgięta w prawo. Co z tym zrobić, czy przyjmą na gwarancję, jak nie to jaką tarczę polecacie? Hamulce posiadam Tektro Draco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitof26 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 jak chczesz dobrą tarcz to polecam ashima Ai2 ale tą wyprostuj kombinerki i jechane lub klucz francuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiempoSzym Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Pójdzie kombinerkami? Mocno mam ją wyginać kombinerkami? Ja ręką próbowałem ale nic nie idzie. Odchylenie na oko wynosi około 1-2 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 To raczej nie przejdzie na gwarancji. Tarcze można prostować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiempoSzym Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Do prostowania co lepsze? Kombinerki czy klucz francuski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.