Skocz do zawartości

[amortyzator pod v-brake] który wybrać do maratonów i na co dzień?

Rekomendowane odpowiedzi

Zapleść na pewno ci zaplotą, z tym nie bedzie najmniejszego problemu. Epicon z 2012 w ogóle nie był produkowany z pivotami(chyba?). Wcześniejsze wersje są podobno do dostania ale są nieopłacalnie drogie. Mniemam że porównywalne z rozwiązaniem, Epicon disc plus tarcza na przód. Ja też mam dylemat bo chciałem znaleźć coś pod vki i teraz nie wiem czy kupować xcr czy wygrzebać kasę i kupić coś lepszego pod tarcze + tarcza na przód i piasta. Zastanawiam się czy to w ogóle ma sens..

OT

orientuje się ktoś jakie roczniki są na tych aukcjach

SUNTOUR EPICON LOD 100mm amortyzator ROWERTOUR (2519172060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SUNTOUR EPICON LOD 100 mm amortyzator 2012 3kolory (2518126635) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zdjęcia są te same, wogole wygląda to tak jakby był jeden sklep, pod dwoma nazwami. Jeden sprzedający piszę że rocznik 2011 z możliwościa obniżenia skoku do 80mm, drugi że to rocznik 2012 bez możliwości obniżenia skoku...

Chyba się nie zrozumieliśmy, chodzi mi o amortyzator z piwotami pod v-ki. Przeglądam aukcję i oferty różnych sklepów, ale epicona z piwotami od rocznika 2010 w górę znaleźć nie mogę, więc jak ktoś takowego widział to proszę o info.

• 1 miesiąc temu...

Witam, temat wciąż aktualny. Kupiłem koła pod v-ki i cały czas szukam widelca, założyłem też temat w dziale kupię.

Więc do czasu zakupu będę wklejał linki z zapytaniem o opinie, i czy warto kupić dany amortyzator. Będą to amortyzatory z różnych przedziałów cenowych bo pod v-ki jest ich coraz mniej, a i przy moim wzroście ciężko trafić jakąś fajną używkę z odpowiednią długością sterówki.

Dziś trafiłem na takiego Foxa: http://allegro.pl/show_item.php?item=2709143487&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Warto się nim w ogóle interesować? Jeśli tak, to ile można za niego zapłacić?

Znalazłem pod v-ki RS Recona Silver TK Solo air 100(rok 2012) za 780zł, i RST Firsta air(rok 2010) za 600zł. Amortyzatory są nowe. Który z nich tepiej wybrać pod wagę 80kg? I czy opłaca się zapłacić 180zł więcej za Recona?

Oczywiście cały wątek o RST First przeczytałem i wiem że widelec jest chwalony, ale nigdzie nie mogę znaleźć porządnej recenzji tego Recona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...